20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Patriots Day: η βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη γίνεται ταινία με τον Mark Wahlberg!

    Η εταιρία CBS Films αποκάλυψε το πόστερ της ταινίας Patriots Day του Peter Berg, που βασίζεται στο δράμα που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη και τους καθημερινούς ήρωες που ενέπνευσαν όλο τον κόσμο τις απίθανες ώρες που ακολούθησαν.

    RT_mark_wahlberg_patriots_day_jt_160418_16x9_992

    Μετά τα τραγικά τρομοκρατικά γεγονότα, ο Αστυνομικός Tommy Saunders (Mark Wahlberg) συνεργάζεται με τους θαρραλέους επιζώντες και ερευνητές σε μια κούρσα ενάντια στο χρόνο, ως την εύρεση των βομβιστών, πριν αυτοί χτυπήσουν ξανά. Ενώνοντας σε μία τις ιστορίες του Ειδικού Πράκτορα Richard DesLauriers (Kevin Bacon), του Αστυνομικού Επίτροπου Ed Davis (John Goodman), Αστυνομικού Jeffrey Pugliese (J.K. Simmons) και της νοσηλεύτριας Carol Saunders (Michelle Monaghan), αυτό το σπλαχνικό και ατρόμητο χρονικό καταγράφει την αγωνία του πιο τρομερού ανθρωποκυνηγητού στην ιστορία επιβολής του νόμου και την δύναμη των πολιτών της Βοστώνης.

    Στην ταινία παίζουν επίσης οι Melissa Benoist, Michael Beach, Jimmy O. Yang, Vincent Curatola, Alex Wolff, James Colby, Themo Melikidze, Rachel Brosnahan και Christopher O’Shea.

    dasd

    Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Peter Berg (Lone Survivor, Deepwater Horizon) και σενάριο του Berg με τους Matt Cook (Triple 9), Matt Charman (Bridge of Spies), Paul Tamasy και Eric Johnson (The Fighter).

    Η ταινία Patriots Day θα προβληθεί στην Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και τη Βοστώνη στις 21 Δεκεμβρίου 2016, ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη στις 13 Ιανουαρίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles