14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Paul Allen, συνιδρυτής της Microsoft, τζαμάρει (vid)

    Είναι αλήθεια πως αν είσαι πολυδισεκατομμυριούχος, έχεις υπάρξει συνιδρυτής μίας εταιρείας που έχει κατακτήσει τον κόσμο και σου γεννάει λεφτά, έχεις αρκετό χρόνο να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Ένα από τα όνειρα του Paul Allen, συνιδρυτή της Microsoft με τον Bill Gates, ήταν να παίξει μουσική. Και στο παρακάτω βίντεο θα τον ακούσετε (και θα τον δείτε δευτερευόντως) να τζαμάρει με το συγκρότημά του, τους Underthinkers.

    la-et-ms-microsoft-paul-allen-debut-album-2013-002

    Οι Underthinkers ετοιμάζουν το άλμπουμ-ντεμπούτο τους με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και στον δίσκο αυτό θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Chrissie Hynde από τους Pretenders, ο Ivan Neville από τους Neville Brothers και ο κιθαρίστας των Eagles, Joe Walsh. Τα έσοδα από το άλμπουμ θα πάνε στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Experience Music Project museum που έχει δημιουργήσει ο Allen στο Seattle των ΗΠΑ.

    Ο τίτλος του album θα είναι Everywhere at Once και θα κυκλοφορήσει την 6η Αυγούστου από τη Legacy Recordings της Sony. Όταν είσαι ο Paul Allen, σου είναι λίγο πιο εύκολο από τους υπόλοιπους να σε αναλάβει μία μεγάλη δισκογραφική, έτσι δεν είναι;

    Απολαύστε τώρα «μπλουζιές» από τον Paul Allen:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles