20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Paul Bettany: Από “τελειωμένος”, πρωταγωνιστής στο Avengers 2!

    Σίγουρα γύρω από μία τεράστια παραγωγή όπως είναι το Avengers: Age of Ulton, θα συνέβησαν αμέτρητα περιστατικά που λίγο ως πολύ την χαρακτήρισαν και που τα περισσότερα ίσως και να μην τα μάθουμε ποτέ. Ωστόσο μία από τις πλέον ανθρώπινες ιστορίες που σχετίστηκαν με το blockbuster είναι εκείνη που αφορά τον Paul Bettany.

    avengers-age-of-ultron-paul-bettany-the-vision

    Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ταινίας, που ερμήνευσε τον χαρακτήρα Vision, μία μορφή που κατά πολλούς όποτε εμφανίστηκε στο πανί έκλεψε την παράσταση. Το απίθανο story είναι πως ο Bettany πριν λίγο καιρό, πριν εμπλακεί με σούπερ ήρωες και τα σχετικά, βρέθηκε στο γραφείο ενός παραγωγού. Ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ του είπε πως η καριέρα του είχε τελειώσει.

    Ο παραγωγός του είπε ευθέως πως δεν είχε πλέον πέραση στο Hollywood και να μην περίμενε καμία καλή τύχη από εδώ και πέρα. Ο Bettany σοκαρισμένος βγήκε από την συνάντηση, έκατσε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να αναρωτιέται τι συνέβη και τι τον περιμένει στο μέλλον. Και ενώ όλα έδειχναν μαύρα κι άραχνα, το θαύμα δεν άργησε να γίνει.
    Την αμέσως επόμενη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής δεν ήταν άλλος από τον σκηνοθέτη Joss Whedon που τον ρώτησε εάν ήθελε να παίξει τον Vision στην επόμενη ταινία των Avengers! Δεύτερο σοκ για τον Bettany, αυτή τη φορά χαράς, που φυσικά γύρισε προς το κτίριο που είχε βγει και σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο. 
    Μία πραγματικά απίθανη ιστορία, που υπενθυμίζει σε κάποιους πως δεν πρέπει να απογοητεύονται ποτέ και σε άλλους να μην το παίζουν “θεοί” που ορίζουν τη μοίρα των ανθρώπων.
    Πηγή: ΒusinessInsider

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles