18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Paulo Coelho θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του The Interview από τη Sony Pictures!

    Σίγουρα ξέρεις το Βραζιλιάνο συγγραφέα με τις άπειρες πωλήσεις των βιβλίων του (165 εκατ. αντίτυπα μόνο για τον Αλχημιστή, just for the record) και τα “τσιτάτα” που επαναλαμβάνουν οι μισοί σου φίλοι σε συζητήσεις, social media και κάρτες. Ο Paulo Coelho, ωστόσο, τώρα, έρχεται στην επικαιρότητα για κάτι διαφορετικό: το ότι θέλει να… αγοράσει από τη Sony Pictures τα δικαιώματα της ταινίας “The Interview”, η κυκλοφορία της οποίας ακυρώθηκε μετά την περίφημη υπόθεση hack στην εταιρεία και… των απειλών που ακολούθησαν.

    Paulo Coelho

    “Δίνω στη Sony 100.000 δολάρια για τα δικαιώματα του The Interview. Κατόπιν θα το δημοσιεύσω δωρεάν στο blog μου”, ανακοίνωσε ο συγγραφέας μέσω Twitter.

    Όπως σημείωσε, σε περίπτωση που θα καταφέρει η ταινία θα βγει στο BitTorrent δωρεάν. Ο Coelho είναι ένθερμος υποστηρικτής της πειρατείας και, όπως λέει χαρακτηριστικά, το νέο του βιβλίο, Adultery (Μοιχεία), έχει τόσο μεγάλη επιτυχία και λόγω των πολλών αντιγράφων που κυκλοφορούν στα P2P sites.

    Δεν ξέρουμε αν τελικά τα καταφέρει να αποκτήσει τα δικαιώματα του The Interview, το σίγουρο είναι πάντως ότι, αργά η γρήγορα, η ταινία θα βρεθεί ο τρόπος να βγει στο Internet παρά τις “απαγορεύσεις”

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles