21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Payback, ή όταν το Need for Speed συναντάει το Fast and the Furious!

    Το Need for Speed συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο παλιά gaming franchises όλων των εποχών, με το πρώτο παιχνίδι της θρυλικής σειράς να κυκλοφορεί το 1994! Έκτοτε ακολούθησαν πολλές συνέχειες σχεδόν σε όλα τα gaming platforms που έχουν εμφανιστεί από τότε μέχρι τις μέρες μας, αν μη τι άλλο τα NFS games έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ιστορία του gaming. Ύστερα από μία μικρή ανάπαυλα η δημοφιλής σειρά επανέρχεται και φέτος στο προσκήνιο, με το Payback, το οποίο υπόσχεται νέες εμπειρίες για τους fans των racing games.

    Payback nfs 2

    Σύμφωνα με τους δημιουργούς της Ghost Games που έχει αναλάβει το development, στο Payback αναμένεται να δοθεί μεγάλη έμφαση στο background story, φέρνοντας στο επίκεντρο μία ιστορία εκδίκησης γεμάτη προδοσίες και φυσικά μπόλικες ανατροπές (οι πιο έμπειροι θα διαπιστώσουν ότι φέρνει λίγο στο Fast and the Furious)! Παράλληλα, ένα στοιχείο του gameplay που θα κάνει το Payback να διαφέρει θα αφορά στην δυνατότητα των παικτών να «τζογάρουν» τα racing events, ποντάροντας στη νίκη τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους. Επιπλέον, η Ghost Games αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο action κομμάτι, υποσχόμενη πολλές εντυπωσιακές σεκάνς που θα αφήνουν τους gamers με το στόμα ανοικτό. Στα παραπάνω προσθέστε και τις αμέτρητες δυνατότητες για customization και έτσι θα έχετε σχηματίσει μία πλήρη εικόνα για την εικόνα του Payback. Το νέο Need For Speed είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC και ευχή όλων μας είναι να αποτελέσει μία νέα «αφετηρία» για τη δημοφιλή σειρά. Πατήστε το play και πάρτε μία καλή γεύση από αυτό στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles