BREAKING

2

PayPal.Me: Τώρα και στην Ελλάδα ένας εύκολος & προσωπικός τρόπος για να δώσετε και να πάρετε χρήματα

Αναλογιστείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε, κυνηγώντας φίλους και συγγενείς για να σας ξεπληρώσουν τα χρήματα που σας οφείλουν. Σήμερα, ανακοινώνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ότι μπορείτε να δώσετε όνομα στα χρήματά σας: από εδώ και στο εξής είστε σε θέση να δώσετε στα χρήματά σας μια νέα ταυτότητα με το PayPal.Me – τον προσωπικό σας σύνδεσμο για να λαμβάνετε πίσω τα χρήματά σας.

PayPal.Me_SampleEUR

Η μελέτη PayPal Money Habits Study σχετικά με τις συνήθειες και τη συμπεριφορά των ανθρώπων όσον αφορά στα χρήματα και τις επιλογές ψηφιακών πληρωμών, αποκάλυψε ότι αποτελούν μείζον πρόβλημα οι πληρωμές μικροποσών που έχουν προκύψει από δανεισμό για την κάλυψη καθημερινών απλών εξόδων, όπως για παράδειγμα, διάφορα πρόχειρα ψώνια, η βενζίνη ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Από τη μελέτη αυτή διαπιστώθηκε ότι παρότι τα μετρητά εξακολουθούν να αποτελούν τον βασιλιά των πληρωμών, οι πληρωμές μέσω κινητών συσκευών βρίσκονται σε σταθερή άνοδο. Οι P2P (peer-to-peer) πληρωμές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για την ξεπλήρωση μικρών οφειλών. Δεδομένου ότι το 93% των συμμετεχόντων στην παγκόσμια μελέτη μισεί να χρωστά χρήματα σε άλλους, με το PayPal.Me, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε εάν οφείλετε χρήματα σε κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας (ή και να ανησυχείτε, αντίστοιχα, για την έλλειψη μετρητών). Σύμφωνα με έρευνα της PayPal, οφείλονται διεθνώς σε ενήλικες πάνω από 51 δισεκατομμύρια δολάρια και το ποσό αυτό αφορά μικρής αξίας απλήρωτα χρέη από συγγενείς και φίλους. Τέτοιου είδους οφειλές είναι αναμενόμενο να προκαλούν μεγάλη ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το ένα τρίτο των συμμετεχόντων στην παγκόσμια μελέτη δήλωσε πως έχει χαλάσει τη σχέση του με φίλο ή συγγενή εξαιτίας ‘δανεικών και αγύριστων’ χρημάτων.

PayPal.Me_photo3

 Δώστε όνομα στα χρήματά σας με το PayPal.Me

Το PayPal.Me καθιστά την συγκέντρωση χρημάτων από μια ομάδα ατόμων εξίσου εύκολη με το να ζητήσουμε χρήματα από ένα μεμονωμένο πρόσωπο. Είναι το μέλλον της είσπραξης χρημάτων για τον αγώνα ποδοσφαίρου του παιδιού σας, ή την ξεπλήρωση για την κάλυψη των δαπανών ενός δείπνου για τους συνεργάτες σας, ή την αποπληρωμή από τους πελάτες σας. Είναι πιο γρήγορο από μια επιταγή, πιο απλό από ένα έμβασμα και η επιλέξιμη συναλλαγή καλύπτεται από το Πρόγραμμα Προστασίας Καταναλωτή. Και βέβαια, σας εξοικονομεί χρόνο. Το PayPal.Me είναι ένας απλός και προσωπικός τρόπος για να ζητήσετε χρήματα από οποιονδήποτε. Είναι ένας σύνδεσμος που μπορείτε να προσωποποιήσετε με το δικό σας ονοματεπώνυμο ή το όνομα της εταιρείας σας και να τον στείλετε σε γκρουπ φίλων, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους πελάτες σας για ένα γρήγορο και χωρίς ταλαιπωρία τρόπο, προκειμένου να σας πληρώσουν τάχιστα ή για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή. Είναι ένας άμεσος, πιο ασφαλής και μοναδικός σύνδεσμος που λειτουργεί σε κάθε συσκευή, με όποιον τρόπο επικοινωνίας και να επιλέξετε – σε μήνυμα, email, instant messenger, post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blog ή στο διαδίκτυο. Και σε περίπτωση που ένας φίλος, συγγενής ή πελάτης σας δεν είναι ένας από τους σχεδόν 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της PayPal, μπορεί να κάνει εγγραφή σε λίγα μόλις λεπτά.

PayPal.Me_photo1

Εργασία ή προσωπική ψυχαγωγία – Το PayPal.Me μπορεί να είναι η λύση

Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες P2P, το PayPal.Me είναι τώρα άμεσα διαθέσιμο σε συνολικά 52 νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Με το PayPal.Me, οι παραλήπτες απλώς κάνουν κλικ σε ένα link και συνδέονται στην PayPal για να σας πληρώσουν. Δεν ταλαιπωρείστε με το να έχετε να θυμάστε email ή 16ψήφιους κωδικούς χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών και άλλες πληροφορίες και λεπτομέρειες στην πορεία. Η PayPal σας προσφέρει την ευελιξία να κάνετε χρήση του υπολοίπου της PayPal, του τραπεζικού λογαριασμού ή των πιστωτικών και χρεωστικών σας καρτών για να στείλετε χρήματα. Η PayPal δεν κοινοποιεί τα χρηματοοικονομικά σας στοιχεία, όταν στέλνετε ή ζητάτε κεφάλαια, σε όσους αποστέλλετε τον σύνδεσμο PayPal.me. Επιπλέον, θα σας παρέχουμε 100% κάλυψη για οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές. Ανατρέξτε στις απαραίτητες προϋποθέσεις χρήσης στο: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/buyer-protection

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, απλώς επισκεφθείτε το PayPal.Me για να  επιλέξετε το link PayPal.Me και να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό. Σε περίπτωση που δεν είστε χρήστης της PayPal, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό όταν κάνετε εγγραφή. Είναι τόσο μα τόσο εύκολο!

Τι περιμένετε; Αρπάξτε τώρα τον δικό σας σύνδεσμο PayPal.Me! Αρχής γενομένης από σήμερα, για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε περίπου 77 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπως και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

0 Comment