16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    PC.gr. Η μεγαλύτερη αγορά για μεταχειρισμένους υπολογιστές και ανταλλακτικά στην Ελλάδα

    Πώς η δημιουργία μιας έκθεσης τεχνολογίας …προηγούμενης γενιάς στη Θεσσαλονίκη οδήγησε στην πρώτη οργανωμένη ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών πληροφορικής και προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα;

    pcex

    Το 2015, αποφασίστηκε από την ομάδα του PC.gr η δημιουργία μιας έκθεσης προηγούμενων τεχνολογιών με στόχο να δείξει στις νεότερες γενιές τη τεχνολογία που χρησιμοποιούσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Τα άλματα της τεχνολογίας είναι τόσο μεγάλα που πολλές ηλεκτρονικές μηχανές που χρησιμοποιούσαμε στην καθημερινότητα μας έχουν εξαφανιστεί. Η αναζήτηση τους ήταν πολύ δύσκολη, όμως η ομάδα του PC.gr μέσα από φίλους και γνωστούς κατάφερε να συλλέξει ένα μεγάλο πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών που κάποιοι θα νοσταλγήσουν και κάποιους θα ξαφνιάσουν.

    Η ιδέα «αφού δεν το χρησιμοποιείς και δεν το θέλεις θα μας το παραχωρήσεις;» για την έκθεση τεχνολογίας είχε αποτέλεσμα. Όλοι έχουμε προϊόντα τεχνολογίας σπίτι μας που δεν τα χρησιμοποιούμε και επιχειρήσεις αποθήκες γεμάτες ανταλλακτικά.

    Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να φτάσει στον κόσμο όλο αυτό το υλικό και έτσι γεννήθηκε το www.pc.gr, με την ομάδα του να θέλει να συνδέει από άκρη σε άκρη όλη την Ελλάδα σε ένα ενιαίο χώρο αγοροπωλησίας μεταχειρισμένων. Ένα μεγάλο και πανελλήνιο εμπορικό κέντρο που ο καθένας θα μπορεί από ιδιώτης μέχρι και επιχειρήσεις να έχει το δικό του χώρο.

    pc2

    Στόχος του είναι η διαμόρφωση δικτύου πώλησης και αγοράς ανάμεσα σε επαγγελματίες και ιδιώτες. Η δυναμική του domain δυο γραμμάτων pc.gr κατατάσσει τα προϊόντα στις πρώτες θέσεις αναζήτησης της Google χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η αναζήτηση και η εύρεση φθηνού και κατάλληλου μεταχειρισμένου ανταλλακτικού η προϊόντος πλέον με το pc.gr είναι πανεύκολη μέσα από μια μεγάλη βάση που συνεχώς αναπτύσσεται.

    Μην ξεχνάτε ότι κάτι που είναι άχρηστο για σας είναι χρήσιμο για κάποιον άλλον και μπορεί να αποτελεί πηγή εσόδων.

    Μια δοκιμή θα σας πείσει!

    www.pc.gr

    pc3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles