21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Rise of the Tomb Raider κυκλοφορεί στα PC στις 28 Ιανουαρίου!

    To Rise of the Tomb Raider που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και εξιστορεί τις νέες περιπέτειες της Lara Croft κατάφερε γρήγορα να γίνει best-seller στο Xbox One και στο Xbox 360. Παρόλα αυτά, οι κονσόλες της Microsoft δεν είναι οι μόνες gaming platforms που θα εμφανιστεί ο τίτλος της Crystal Dynamics, καθώς τόσο οι PC gamers όσο και οι fans του PlayStation 4 θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε ένα ακόμη T0mb Raider game. Και εάν οι χρήστες του PS4 θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα του 2016, το καλό είναι ότι στα PC επιβεβαιώθηκε ότι το Rise of the Tomb Raider θα κάνει την εμφάνιση του στις 28 Ιανουαρίου!

    Rise of the Tomb Raider (1) (Large)

    Όπως έγινε γνωστό, η PC έκδοση του τελευταίου Tomb Raider θα υποστηρίζει 4Κ αναλύσεις, που όπως μπορείτε να φανταστείτε θα προσφέρουν ασύγκριτο επίπεδο λεπτομέρειας. H PC version του Rise of the Tomb Raider θα είναι διαθέσιμη τόσο σε physical form όσο και σε digital μορφή μέσω των Steam και Windows Store, με την τιμή της Standard Εdition να κοστίζει κοντά στα 60$ και την έκδοση Digital Deluxe (που έρχεται μαζί με το μελλοντικό Season Pass) να στοιχίζει περίπου 90 δολάρια. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και μία ειδική σπάνια και συλλεκτική έκδοση, την οποία οι gamers θα μπορούν να παραγγείλουν μόνο μέσω του επίσημου website του παιχνιδιού και θα διαθέτει εκτός από τα περιεχόμενα της Digital Deluxe version αρκετά extras που θα ικανοποιήσουν τους συλλέκτες όπως είναι ένα αγαλματίδιο της Lara, ένα μενταγιόν και μία μεταλλική θήκη.  Η τιμή του εν λόγω συλλεκτικού πακέτου θα ανέρχεται στα 150$.

    Rise of the tomb Raider collectors 1

    Τέλος, με αφορμή την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Rise of the Tomb Raider για PC, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα και τα ελάχιστα system requirements που θα πρέπει να διαθέτουν οι PC gamers για να μπορέσουν τα συστήματα τους να σηκώσουν τις νέες περιπέτειες της Lara Croft. Έτσι λοιπόν οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το Rise of the Tomb Raider είναι OS: Windows 7 (64-bit), CPU:  Intel Core i3-2100 (ή αντίστοιχος AMD), Κάρτα Γραφικών:  NVIDIA GTX 650 (2GB VRAM) ή AMD HD7770 (2GB VRAM), Μνήμη: 6GB RAM και 25GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό τους δίσκο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles