24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Peach. Η νέα social networking iOS εφαρμογή που αναστατώνει το Διαδίκτυο

    Γιατί διαβάζεις παντού για το Peach; Η νέα social networking εφαρμογή που δημιούργησε ο Dom Hofmann, ιδρυτής του Vine, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το Internet τις τελευταίες ώρες, επιτρέποντας στους χρήστες της να μοιράζονται μικρές ενημερώσεις και δραστηριότητες από την ημέρα τους, αλλά και να βλέπουν τα τελευταία updates των φίλων τους.

    peach

    Πώς λειτουργεί; Γίνεστε μέλη στο Peach, επιλέγετε user name και κατόπιν μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας, είτε συνδέοντας τη συσκευή με τον τηλεφωνικό σας αριθμό είτε ψάχνοντας το username τους.

    Σημαντική διαφοροποίηση ωστόσο του app και δυνατό του σημείο είναι οι “Μαγικές Λέξεις” (Magic Words) που σας επιτρέπουν με εύκολο τρόπο (χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά) να πραγματοποιήσετε updates ποικίλου περιεχομένου, όπως να ποστάρετε ένα GIF, να ζωγραφίσετε μία εικόνα, να πείτε… καλημέρα, να βρείτε ένα τραγούδι που παίζει, να ρίξετε τα ζάρια κ.ά., με βάση την “εντολή” που θα δώσετε στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με τους φίλους σας μέσα από αρκετές ενέργειες (κάτι σαν το Poke του Facebook με περισσότερες επιλογές), σε ένα app με funny χαρακτήρα που θέλει να βρει τη θέση του ανάμεσα στα πολλά social networks που υπάρχουν πλέον διαθέσιμα.

    Επισκεφθείτε το http://peach.cool/ και γνωρίστε το νέο social network, το οποίο, να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες iOS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles