16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Peakkin: Νικήτρια του διαγωνισμού ΜΤΝ Innovation Challenge κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 25.000 ευρώ!

    Peakkin_on_mobile

    Η πλατφόρμα Peakkin, δημιούργημα μιας νεοσύστατης  εταιρείας με την επωνυμία Blupath Ltd ήταν τελικά η νικήτρια του διαγωνισμού ΜΤΝ Innovation Challenge 2, που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 25.000 ευρώ. Η όλη ιδέα για την δημιουργία της πλατφόρμας Peakkin είναι βασισμένη σε μια οικογένεια προϊόντων, που επιτρέπουν σε οποιοδήποτε άτομο ή χώρο, ανεξαρτήτως των οικονομικών τους δυνατοτήτων, να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία των beacons. Το Peakkin είναι στην ουσία μια πλατφόρμα για web και κινητές συσκευές που απλουστεύει την δυνατότητα επικοινωνίας σε συγκεκριμένη απόσταση, χρησιμοποιώντας τα beacons, το cloud, και ορισμένες άλλες τεχνολογίες.

    Συγκεκριμένα, με την πλατφόρμα Peakkin, οι χρήστες είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με οποιαδήποτε άλλα άτομα γύρω τους ή γύρω από οποιαδήποτε τοποθεσία καθορίσουν χρησιμοποιώντας απλά τα εργαλεία της πλατφόρμας Peakkin. Παράλληλα, η πλατφόρμα Peakkin καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των χρηστών που μπορούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες της επικοινωνίας σε συγκεκριμένη απόσταση: από σχολεία σε εμπορικά κέντρα, από μουσεία σε μικρά καταστήματα, σε καθημερινούς χρήστες.

    Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερα καταστήματα ξεφεύγουν από το παραδοσιακό τρόπο πωλήσεων, αρχίζοντας να χρησιμοποιούν εντατικά νέες τεχνολογίες, για να ανταπεξέλθουν στον σκληρό ανταγωνισμό από τους ηλεκτρονικούς πωλητές, τα beacons θεωρούνται ως μια από τις πλέον σημαντικές νέες τεχνολογίες. Χαρακτηριστικά, σε πρόσφατη ειδική έρευνα του περιοδικού business insider τα beacons θεωρήθηκαν ως η πιο σημαντική εμπορική τεχνολογία μετά τον αναγνώστη πιστωτικών καρτών.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες της πλατφόρμας, της τεχνολογίας beacon, καθώς και για πώς η πλατφόρμα Peakkin θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την κάλυψη διαφόρων αναγκών, υπάρχουν διαθέσιμες στο ακόλουθο σύνδεσμο www.peakkin.com.

    peakkin_directions

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles