15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Peaky Blinders: Στις 10 Ιουνίου η πρεμιέρα της 6ης σεζόν

    Οι fans της δημοφιλούς σειράς Peaky Blinders αναμένουν εδώ και καιρό να μάθουν πότε θα προβληθεί στο Netflix ο 6ος και τελευταίος (τουλάχιστον τηλεοπτικά) κύκλος. Ο κολοσσός του streaming ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία δυστυχώς θα αργήσει ακόμα αρκετά.

    Η 6η σεζόν του Peaky Blinders θα γίνει παγκοσμίως διαθέσιμη και στην Ελλάδα στις 10 Ιουνίου του 2022, αφού το BBC, με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ τους, προβάλλει πρώτο τα νέα επεισόδια. Σημειώνεται ότι το τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου θα προβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία στις 4 Απριλίου, ενώ, σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής, η σειρά θα ξεκινήσει ένα καινούριο κεφάλαιο -αυτή τη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Στο νέο κύκλο θα επιστρέψουν όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες της σειράς, όπως και αυτός της Άνια Τέιλορ-Τζόι και έτσι θα ολοκληρωθεί η ιστορία της οικογένειας Σέλμπι στις τηλεοπτικές οθόνες. Ο χαρακτήρας που θα λείψει, βέβαια, είναι αυτός της Aunt Polly, αφού η Έλεν ΜακΡόρι έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαβάστε επίσης: Obi-Wan Kenobi: Έσκασε το teaser trailer και είναι ΕΠΟΣ! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles