18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Σε άσχημη οικονομική κατάσταση η εταιρεία του Pebble (φήμες);

    Τo Pebble smartwatch ήταν σίγουρα ένα αρκετά πετυχημένο project, το οποίο αγάπησαν οι tech enthusiasts και οι φίλοι των wearables. Αν και ήταν ένα άκρως πετυχημένο προϊόν, παράγοντες της αγοράς έχουν αρχίσει να ψιθυρίζουν ότι η εταιρεία του Pebble αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, όπως ακούγεται ορισμένες επενδυτικές εταιρείες δεν φαίνονται πρόθυμες να προχωρήσουν στη χρηματοδότηση της.

    pebble_watch_3up

    Σύμφωνα με φορείς της αγοράς, η Pebble έχει πάρει δάνεια αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων από τράπεζες, όπου ενδεχομένως να μην μπορέσει να τα αποπληρώσει εγκαίρως. Η Pebble μετά το ανέλπιστα επιτυχημένο Pebble Watch προχώρησε στη δημιουργία του Pebble Time, ενός έξυπνου ρολογιού το οποίο μάλιστα έσπασε κάθε ρεκόρ στο Kickstarter που ανέβηκε, καθώς κατάφερε να πετύχει το στόχο των 500.000$ μέσα σε μόλις 17 λεπτά! Ωστόσο, άλλο τα χρήματα που συγκεντρώνονται απλώς για να πάρει μπρος ένα project και το development του κυλήσει πιο ομαλά και άλλο τα χρήματα που χρειάζεται μία εταιρεία για να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά. Μπορεί το Pebble να αποτέλεσε ένα πετυχημένο concept, παρόλα αυτά με το Apple Watch στο προσκήνιο και άλλες εταιρείες να μπαίνουν πιο δυναμικά στην αγορά των wearables σίγουρα ο ανταγωνισμός που έχει να αντιμετωπίσει η Pebble είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Πάντως, τα παραπάνω ανήκουν στη σφαίρα των φημών και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο που να αναφέρεται στο μέλλον της Pebble. Ο καιρός θα δείξει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles