21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Pebble Time Round: το πιο όμορφο (ίσως) smartwatch της Pebble;

    H Pebble παρουσίασε τη νέα σειρά από smartwatch για το 2016 πριν από μερικές εβδομάδες, όμως από την παρουσίαση έλειπε το Pebble Time Round, το μοναδικό στρογγυλό «έξυπνο» ρολόι της εταιρίας μέχρι σήμερα.

    τξηηξ

    Η Pebble εισήγαγε δύο νέες σπέσιαλ εκδόσεις του Pebble Time Round στο Kickstarter. Πλέον, οι χρηματοδότες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στο ασημί ή στο χρυσό Time Round, πέρα από τα ρολόγια που υπάρχουν ήδη, τα Pebble 2, Pebble Time 2 και Pebble Core, μια συσκευή για fitness tracking και μουσική.

    Το Pebble Time Round είναι αδιαμφισβήτητα το πιο όμορφο Pebble μέχρι σήμερα, προσφέροντας ένα λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, και όπως τα προηγούμενα, μπαταρία διάρκειας δυο ημερών, ηχητικές εντολές κ.α. Με μια πρώτη ματιά, το Pebble Time Round μοιάζει περισσότερο με κλασσικό ρολόι παρά με smartwatch, χαρακτηριστικό που έχει αποτύχει σε άλλα «έξυπνα» ρολόγια. Το ρολόι προσφέρει πολύ γρήγορη φόρτιση, αφού για μια ολόκληρη μέρα χρήσης απαιτεί φόρτιση 15 λεπτών.

    Όποιος λάβει μέρος στην καμπάνια για να αγοράσει ένα Pebble Time Round, τον Ιούλιο θα κληθεί να επιλέξει το χρώμα που προτιμάει, ενώ μετά το πέρας της καμπάνιας, θα πωλείται στα 200 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles