16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παιχνίδια στη θάλασσα με το GoPro accessory, Crocodile

    Έχετε δει ποτέ φωτογραφίες στις οποίες το κάτω μισό έχει τραβηχτεί κάτω από το νερό, ενώ το πάνω μισό πάνω από νερό;

    σδφ

    Η ιδέα πίσω από αυτή την τεχνική είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή: ο μισός φακός της κάμερας είναι κάτω από το νερό και άλλος μισός πάνω. Όμως όσο εύκολο κι αν ακούγεται, το να βγάλουμε μια φωτογραφία με αυτόν τον τρόπο δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά αν η θάλασσα είναι κυματώδης, μιας και οι φακοί που χρησιμοποιούνται προσφέρουν μια σχετικά μικρή περιοχή της επιφάνειας για να εμφανιστεί σωστά η φωτογραφία.

    Για να απλοποιηθεί η διαδικασία, μια καμπάνια στο Kickstarter «γέννησε» ένα GoPro accessory που λύνει τα χέρια του χρήστη και είναι αρκετά πιο οικονομικό από άλλες προτάσεις. Και το όνομα του, Crocodile.

    φγγφ

    Σχεδιασμένη μέσα σε λίγους μήνες, το Crocodile κάνει την διαδικασία πιο απλή, χρησιμοποιώντας μια πλαστική φούσκα, η οποία λειτουργεί σαν ένας δεύτερος φακός για την κλασσική GoPro κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον πλαστικό φακό, η GoPro μπορεί να βγάλει μια φωτογραφία πάνω και ταυτόχρονα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

    Εκτός από το Crocodile, υπάρχει ένα ακόμα αξεσουάρ που ονομάζεται «Shooter», μια λαβή πιστολιού δηλαδή που λειτουργεί σαν το κλείστρο της κάμερας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί ή χωρίς το Crocodile.

    δφγ

    Η καμπάνια έχει ξεπεράσει το ποσό των 2.400 δολαρίων που ήταν και ο στόχος του, ενώ είναι συμβατή με όλες τις GoPro Hero 3 και 4.

    Οι χορηγοί θα λάβουν τα πρώτα Crocodile τον Σεπτέμβριο του 2016, στη τιμή των 130 δολαρίων, ενώ το πακέτο με το Shooter μαζί κοστίζει 180 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles