21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πέραν των €10.000 τα έπαθλα για τους νικητές του PrimeTel Gameshow

    10000EUR-2

    Απίστευτα crowdfunded χρηματικά έπαθλα που ξεπερνούν ήδη τις €10.000 περιμένουν τους gamers που θα συμμετάσχουν στο Gameshow Cyprus που διοργανώνει η PrimeTel σε συνεργασία με την Kinx Gaming στις 22 και 23 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία. Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του διημέρου του Gameshow Cyprus 2018 θα διεξαχθούν τουρνουά Fortnite, FIFA 19, Counterstrike, Overwatch, PUBG, League of Legends και Tekken 7 όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και να διεκδικήσουν πολύ υψηλά χρηματικά ποσά  και συλλεκτικά δώρα. Επιπρόσθετα, μέσω του crowdfunding οι gamers θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν τα χρηματικά έπαθλα στα ύψη, διεκδικώντας το ποσό της συνεισφοράς τους στο πολλαπλάσιο, και να στεφθούν νικητές των eSports!

    Σημειώνεται επίσης ότι με κάθε εισφορά, οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα PC OMEN by HP και ένα Nintendo Switch Super Smash Bros Limited Edition, συλλεκτικά δώρα και freebies. Όλα τα έσοδα από τις εισφορές θα δοθούν αποκλειστικά στο prize pool.

    Τέλος, εκτός από τα τουρνουά, οι επισκέπτες του Gameshow Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στα εκθεσιακά περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου, να παρακολουθήσουν ένα διαγωνιστικό Cosplay, να παίξουν στο γρηγορότερο LAN Party της Κύπρου, να παρακολουθήσουν ομιλίες και workshops, να διασκεδάσουν και να ζήσουν τον παλμό του πρώτου gaming event της Κύπρου!

    Πληροφορίες και για κράτηση θέσης συμμετοχής ακολουθείστε το σύνδεσμο http://www.gameshowcyprus.com/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles