18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Perenio Joule-Eco Smart Ηeater: Η υπέρυθρη θέρμανση, για να σας ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα

    Μοντέρνος σχεδιασμός, έξυπνη λύση

    Η συσκευή αποτελείται από ένα Ultra clear glass ceramic panel και καθρέπτης της διατίθεται σε 4 χρώματα: μαύρο, λευκό, χρυσό ή ασημί. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο με βάση στήριξης είτε να τοποθετηθεί στο πάτωμα με πόδια δαπέδου, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος. Είναι ιδανικό για χώρους έως 24 τ.μ. Mπορεί να τοποθετηθεί σε ένα χώρο στο σπίτι, στο διαμέρισμα, στο εξοχικό, σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία, προσφέροντας αισθητική και άνεση στους επισκέπτες και ένοικους εάν πρόκειται για κατοικία. Έχει τάση 220-240 V, 50 Hz, διαστάσεις 1000 x 360 x 8 mm και βάρος που φτάνει τα 8 κιλά. Αποτελεί μοντέρνα και βολική λύση, θερμαίνοντας τις κρύες μέρες του χειμώνα!

    Smartphone, Wi- Fi και η συσκευή είναι έτοιμη

    Η θέρμανση υπέρυθρων της Perenio μπορεί να ελεγχθεί έξυπνα μέσω των APP Perenio Smart & Perenio Lite αφότου η συσκευή συνδεθεί με το Wi-Fi. Έτσι απλά με ένα smartphone o χρήστης μπορεί να χειριστεί εύκολα τη συσκευή ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του δωματίου και το χρόνο λειτουργίας της (timer). Επιπρόσθετα, η συσκευή μπορεί να δεχθεί φωνητικά μηνύματα μέσω Alexa, Google Assistant και Alice. 

    Ασφάλεια και υγεία στο χώρο

    Η ασφάλεια αποτελεί βασική προϋπόθεση σε ένα χώρο ειδικά όσο αφορά θέματα θερμότητας. Γι’ αυτό το λόγο διαθέτει αισθητήρα διακοπής ρεύματος όταν υπάρξει πτώση στο πάτωμα. Επίσης διαθέτει αισθητήρα υπερθέρμανσης και βραχυκυκλώματος ούτως ώστε να τερματίζεται η λειτουργία σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης οι αισθητήρες αφότου ενεργοποιηθούν η συσκευή στέλνει ειδοποίηση στο smartphone ούτως ώστε ο χρήστης να είναι ενήμερος. Επιπρόσθετα, μέσω του APP μπορεί να παρακολουθήσει τη κατανάλωση ισχύος και τη θερμοκρασία του χώρου ανα πάσα στιγμή.

    Στο ερώτημα αν είναι ασφαλή για την υγεία, αξίζει να αναφερθεί ότι η θέρμανση υπέρυθρων της Perenio, δεν στεγνώνει τον αέρα, δεν καίει το οξυγόνο και δεν παράγει βλαβερές ουσίες που προξενούν αδιαθεσία, σε σχέση με τις κοινές θερμάνσεις. Έχει κατανάλωση ισχύος 800 W και ενεργειακή απόδοση κοντά στο 100%.

    Γιατί αξίζει να βρίσκεται στο χώρο σας;

    1. Μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά είδη χώρου
    2. Διαθέτει Αισθητήρες Ασφαλείας
    3. Σύνδεση σε Wi-Fi
    4. Τηλεχειρισμός και διαχείριση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και δημιουργίας σεναρίων μέσω smartphone.
    5. Φωνητικός έλεγχος
    6. Συμβάλει στην αισθητική του χώρου-μινιμαλιστική διάθεση
    7. Ενεργειακή απόδοση κοντά στο 100%
    8. Λειτουργικό δώρο

     

    Η perenio αποτελεί ιδιωτική επωνυμία του ομίλου ΑSBIS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles