21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Peri Duo. Η “απόλυτη” θήκη για iPhone 6 που φέρει ηχεία και ενσωματωμένη μπαταρία!

    Αν νιώθετε ότι η ηχητική απόδοση του iPhone 6 δεν σας καλύπτει και επιθυμείτε το κάτι παραπάνω, τότε η θήκη Peri Duo είναι το καταλληλότερο gadget για εσάς. Η συγκεκριμένη θήκη που έχει σχεδιαστεί για iPhone 6, 6s, 6 Plus και 6s Plus, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες θήκες που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς όχι μόνο προστατεύει τη συσκευή σας, αλλά παράλληλα διαθέτει δύο στερεοφωνικά ηχεία στο πίσω τμήμα της που αναμφίβολα μπορούν να εκτοξεύσουν την ηχητική απόδοση του iPhone σας.

    Peri Duo 2

    Πέραν όμως του crystal-clear ήχου η συγκεκριμένη εξελιγμένη θήκη κρύβει και άλλες εκπλήξεις, καθώς έρχεται μαζί με μία ενσωματωμένη μπαταρία στα 3.000mAh, η οποία λειτουργεί ως power bank φορτίζοντας το iPhone 6 του χρήστη! Μάλιστα, η ξεχωριστή πρόταση της Peri Duo δεν δουλεύει μόνο από τη στιγμή που o user θα τοποθετήσει σε αυτή το smartphone του, αλλά μπορεί να συνεργαστεί με το κινητό της Apple και μέσω ασύρματης σύνδεσης (Bluetooth ή Wi-Fi). Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η Peri Duo case υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Link που σημαίνει ότι μπορεί να ενωθεί με άλλες 63 (!) ακόμη cases, δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο ενιαίο αποτέλεσμα ηχητικής απόδοσης! Φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε η συγκεκριμένη θήκη θα είναι λιγάκι “αλμυρή”, καθώς θα στοιχίζει 119$, για το πρώτο χρονικό διάστημα (η κυκλοφορία της αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο), ενώ στις επόμενες εβδομάδες που θα ακολουθήσουν της κυκλοφορίας της η τιμή της θα σκαρφαλώσει στα 189$. Πάντως, εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να προπαραγγείλετε μία Peri Duo μέσω του official website.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles