23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Περιφερειακά Logitech για Smartphones και Tablets

    Μια νέα σειρά από τη Logitech μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται να μας κάνει να χαρούμε τις δυνατότητες του tablet ή του smartphone μας, ακόμα περισσότερο.

    Είτε είσαι χρήστης λειτουργικού Android, είτε iOS η Logitech φρόντισε για σένα και σου προσφέρει ένα νέο ασύρματο κιτ για να απολαύσεις τις δυνατότητες του smartphone ή του tablet σου στο έπακρο. Πρόκειται για τη νέα σειρά που αποτελείται από τα Logitech Wireless Headphones, Logitech Wireless BoomBox και Logitech Loystick.

    Σενδέστε μέσω Bluetooth και χωρίς κανένα καλώδιο να σας ενοχλεί τα Logitech Wireless Headphones και πραγματοποιήστε κλήσεις ή ακούστε μουσική χωρίς κανένα θόρυβο να παρεμβάλλεται, αφού χρησιμοποιούν τεχνολογία μείωσης θορύβου, ενώ ενσωματώνουν και δικό τους μικρόφωνο. Η διάρκεια χρήσης τους φτάνει τις 6 ώρες, ενώ οι μπαταρίες τους είναι επαναφορτιζόμενες. Κοστίζει μόλις 59,99 ευρώ.

    Μία από τις αρετές των iPhone, iPod και iPad είναι ότι μας επιτρέπουν να παίρνουμε τη μουσική μας παντού. Το Logitech Wireless BoomBox αναλαμβάνει να μετατρέψει ασύρματα το gadget σας, σε player με οθόνη αφής και δυνατότητα ασύρματης εκπομπής στερεοφωνικού ήχου. Διαθέτει 8 ηχεία για αναπαραγωγή των μεσαίων, υψηλών και μπάσων συχνοτήτων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και έξι ώρες. Και η τιμή του; 149 ευρώ.

    Το να έχεις iPad και να μην παίζεις παιχνίδια, είναι σα να λες ότι πήγες στο luna park μόνο για να δεις. Φαντάζομαι λοιπόν, ότι σε καμία περίπτωση δε θέλεις να χάσεις επειδή την κρίσιμη στιγμή δεν πάτησες το σωστό σημείο πάνω στην οθόνη, η Logitech σου προσφέρει το Joystick για iPad και iPad 2, ένα χειριστήριο αντίχειρα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα περισσότερα παιχνίδια. Το κόστος του φτάνει τα 14,99 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles