23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερα Resident Evil remakes στα σχέδια της Capcom

    H Capcom έχει επενδύσει σοβαρά στα remakes των παρελθοντικών Resident Evil τίτλων και, όπως όλα δείχνουν, θα εξακολουθήσει να το κάνει. Μετά την επιτυχία των αναμορφωμένων Resident Evil 2, 3 και 4, ο director του Resident Evil 4, Yasuhiro Anpo, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του PlayStation στην Ιαπωνία ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει περισσότερα remakes στο μέλλον.

    Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση, ο Anpo ανέφερε ότι η Capcom σχεδιάζει να συνεχίσει με τα remakes της σειράς Resident Evil. «Έχουμε κυκλοφορήσει τρία remakes μέχρι στιγμής και όλα έχουν τύχει πολύ θετικής υποδοχής. Δεδομένου ότι αυτό επιτρέπει σε ένα σύγχρονο κοινό να παίξει αυτά τα παιχνίδια, είναι κάτι που είμαι ευτυχής να κάνω ως κάποιος που αγαπά αυτά τα παλαιότερα παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερα».

    Όσο για το ποιος τίτλος Resident Evil θα λάβει σειρά, ο Anpo αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αποκαλύψεις. «Το τι παιχνίδι θα ξαναφτιάξουμε στο μέλλον είναι κάτι που θα θέλαμε να ανακοινώσουμε προσεχώς, οπότε σας παρακαλώ να το περιμένετε». Σημειώνεται ότι ο πρώτος σε σειρά τίτλος που για πολλούς fans χρειάζεται επανεξέταση θα ήταν το Resident Evil Code: Veronica.

    Προς το παρόν, οι fans (τουλάχιστον στο PlayStation) μπορούν να προσβλέπουν στo επερχόμενο δωρεάν VR Mode update για το Resident Evil 4 αυτή την Παρασκευή.

    Διαβάστε επίσης:

    Homeworld 3: Έρχεται το Μάρτιο το space strategy sequel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles