20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερες πληροφορίες για τις συλλεκτικές εκδόσεις του GTA V

    Παλιότερα σου είχαμε ανακοινώσει τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις που έρχονται για το Grand Theft Auto V, την Special και την Collector’s, και μαζί με αυτές και τα περιεχόμενα τους. Ωστόσο, μπορεί να αναλύσαμε τα περιεχόμενα που θα πάρεις –κυριολεκτικά- στα χέρια σου, δεν σου είχαμε πει σχεδόν τίποτα για τα έξτρα καλούδια που θα πάρεις μέσα στο παιχνίδι.

    gtav-collectors-extra-info

    Αρχικά λοιπόν να επισημάνουμε πως θα τσιμπήσεις αντικείμενα και για τους τρεις πρωταγωνιστές, αλλά και για τον χαρακτήρα σου στο GTA Online. Από όπλα, θα έχεις στάνταρ στοκαρισμένα μερικά σπέσιαλ όπλα (.50 Caliber Pistol, Bullpup Shotgun), χωρίς κόστος, τα οποία θα έχουν και δικές τους επιλογές, εμφανίσεις και διάφορα εξτραδάκια, ενώ θα έχεις πρόσβαση και στο Hammer –ναι, είναι ένα σφυρί!

    Κάθε χαρακτήρας του παιχνιδιού θα έχει έκπτωση 20% στα καταστήματα, αλλά και πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο, όπως ενδυμασίες, κουρέματα, γενειάδες και tattoo. Επίσης, ο κάθε πρωταγωνιστής έχει μια ξεχωριστή ικανότητα. Οι κάτοχοι των συλλεκτικών εκδόσεων έχουν μια αύξηση 25% στην ταχύτητα που «γεμίζει» η μπάρα της ικανότητας.

    Αν είσαι από αυτούς που θα τσιμπήσουν την Collector’s και μόνο, τότε στο GTA Online θα έχεις τη δυνατότητα στην τροποποίηση του χαρακτήρα σου να πάρεις χαρακτηριστικά του Niko Bellic και των Claude και Misty από το GTA III. Επιπλέον, έχεις ένα αποκλειστικό γκαράζ, όπου θα έχεις το ποδήλατο CarbonRS και το αυτοκίνητο Hotknife. Στο GTA Online θα βρεις αποκλειστικά το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Khamelion.

    Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις συλλεκτικές εκδόσεις του GTA V θα βρεις εδώ.

    Το Grand Theft Auto V κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles