13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Personality Pops με τη νέα Σειρά Studio της Logitech με Πληκτρολόγιο και Ποντίκι

    Η Logitech λανσάρει το Πληκτρολόγιο και το Ποντίκι POP καθώς και το Logitech Desk Mat, τα νεότερα προϊόντα της Logitech Studio Series που δίνουν χαρακτήρα, χαρά και δυνατότητα προσωπικής έκφρασης στην καθημερινότητα της εργασιακής σας ρουτίνας. Η κυκλοφορία του νέου ποντικιού και του μηχανικού πληκτρολογίου επαναπροσδιορίζει πώς μπορεί να μοιάζει ο προσωπικός σας χώρος εργασίας με την αισθητική τριών vibrant επιλογών.

    «Η Studio Series της Logitech αγκαλιάζει την αυθεντικότητα κάθε ατόμου εκεί έξω» ανέφερε ο Art OGnimh, Aντιπρόεδρος του mainstream τομέα για την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα στη Logitech. «Με τα POP Keys και POP Mouse δημιουργήσαμε πρωτοποριακά προϊόντα που στοχεύουν να είναι τόσο εκφραστικά όσο και οι χρήστες μας, με μεγαλειώδεις προσωπικότητες και κανέναν συμβιβασμό στην παραγωγικότητα».

    Τα Πληκτρολόγια POP έρχονται με οχτώ εναλλάξιμα πλήκτρα emoji στο κουτί – τέσσερα στο ίδιο το πληκτρολόγιο. Τα πλήκτρα emoji μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στο αγαπημένο σας emoji ή σε άλλη εύχρηστη συντόμευση χρησιμοποιώντας το λογισμικό Logitech Options, που διατίθεται μέσω απλής λήψης σε PC ή Mac. Το ποντίκι POP διαθέτει, επίσης, ένα κεντρικό κουμπί που ανοίγει το μενού emoji και μπορεί να προσωποποιηθεί με ευκολία με ένα πάτημα.

    Όμορφα και ρετρό, τα Πληκτρολόγια POP προσφέρουν άνετα μηχανικά πλήκτρα σε στυλ γραφομηχανής και λειτουργίες νέας γενιάς. Οι 12 νέες συντομεύσεις FN διαθέτουν Snip Screen, Mute Mic και Media Keys για να διευκολύνουν τη σύγχρονη εργασιακή ημέρα. Ζήστε την εμπειρία πληκτρολόγησης που είναι σχεδόν εθιστική με μηχανικά πλήκτρα σε στυλ γραφομηχανής και νιώστε τα δάχτυλά σας να αναπηδούν στα άνετα πλήκτρα σε κάθε κλικ.

    Χαριτωμένο και συμπαγές, το ποντίκι POP μπαίνει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη σας για εργασία εν κινήσει και σας κρατά παραγωγικούς με το Smartwheel που αναστρέφεται αυτόματα από τη λειτουργία κύλισης υψηλής ακρίβειας στη λειτουργία κύλισης ταχύτητας. Το «λείο» σώμα του, κατασκευασμένο για άνεση, εφαρμόζει άνετα στην παλάμη σας για να σας βοηθήσει να εργαστείτε σε ό,τι χρειάζεστε. Διαθέσιμο σε πολλά ζωντανά χρώματα για να φέρει χαρά στην εργασία σας, το POP Mouse προσφέρει ένα γλυκό σχέδιο που σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν πιο χαρούμενο χώρο γραφείου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Logitech Options και να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι με το Logitech Flow, μια δυνατότητα λογισμικού για εύκολη αντιγραφή και επικόλληση κειμένου, αρχείων και εικόνων μεταξύ υπολογιστών.

    Και τα δύο προϊόντα POP ενισχύουν τη δημιουργικότητα πολλαπλών συσκευών, συνδέοντας έως και τρεις συσκευές τη φορά μέσω Bluetooth ή του ασύρματου δέκτη Logi Bolt. Κάθε ένα συνοδεύεται επίσης με την υπόσχεση για ανθεκτικότητα και μακροχρόνια διάρκεια ζωής της μπαταρίας – μια υπογραφή των προϊόντων Logitech.

    Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι της σειράς POP είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά Studio της Logitech. Η σειρά διαθέτει επίσης το μινιμαλιστικό ποντίκι Pebble, τα πληκτρολόγια K580 και K380 και το νέο Desk Mat της Logitech. Τα POP Keys λειτουργούν με macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS και Android και το POP Mouse λειτουργεί με Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS και Linux.

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το ποντίκι είναι 41.50 ευρώ, για το πληκτρολόγιο 105 ευρώ και για το Desk Mat 20.99 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles