15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    PES 2015. Τα πάντα για το ανανεωμένο Pro!

    Το PES (Pro Evolution Soccer) επιστρέφει και αυτή τη χρονιά, με ανανεωμένη FOX engine και πρωτόγνωρο ρεαλισμό που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζατε για το διάσημο και πολυαγαπημένο football sim! Παρακάτω θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του νέου ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami.

    PES 2015

    Στόχος της Konami με το PES 2015 είναι να επιστρέψει στις βασικές αξίες που κατέστησαν το Pro Evolution Soccer ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα games όλων των εποχών. Το βάρος εδώ αναμένεται να πέσει στο gameplay, με την Konami να επικεντρώνεται στον καλύτερο έλεγχο των ποδοσφαιριστών, όπου η κάθε πάσα, το κάθε σουτ θα μετράει. Οι developers της Konami στη προσπάθεια τους να αναμορφώσουν το Pro εισήγαγαν για πρώτη φορά στο gameplay του γνωστού τίτλου, τρεις διαφορετικούς μηχανισμούς. Ο πρώτος με την ονομασία Excitement of Goals πρόκειται για ένα νέο σύστημα εκτελέσεων σουτ χωρίς περιορισμούς, ο δεύτερος είναι ο Final Pass, που δίνει έμφαση στην τελική πάσα και ο 1vs.1 που φέρνει στο προσκήνιο τα μαρκαρίσματα ένας εναντίον ενός. Οι προαναφερθέντες τρεις βασικοί μηχανισμοί χαρίζουν μία πιο ρεαλιστική διάσταση στο gameplay και υποστηρίζονται επιπλέον από απίστευτα Response Times (δηλαδή αστραπιαίες αντιδράσεις στην οθόνη), λειτουργία Full Pitch AI (καλύτερη τεχνητή νοημοσύνη), Closest Control (καλύτερες κοντινές επαφές) και Case of Defence (όπου η επιτυχής άμυνα εξαρτάται από τις σωστές αποφάσεις του παίκτη).

    PES 2015

    PES 2015

    Εκτός από τα παραπάνω, οι υπεύθυνοι της Konami έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη της FOX Engine για το PES 2015, η οποία είναι πιο τελειοποιημένη σε σύγκριση με το περσινό της εμβρυακό στάδιο. Η FOX Engine αναμένεται να συνδυαστεί με τη δύναμη των νέων κονσολών PlayStation 4 και Xbox One, δημιουργώντας ένα πραγματικά μοναδικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

    PES 2015

    Μέσα στους επόμενους μήνες η Konami θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το game, τα γραφικά του, τα physics της μπάλας, τις καιρικές συνθήκες και πως αυτές επηρεάζουν τη φυσική, τα νέα πρωταθλήματα, ένα επαναστατικό σύστημα ρόλων, βελτιωμένα edit modes σε παίκτες και στάδια, συστήματα online και τεχνολογία anti-cheat, όπως επίσης βελτιώσεις σε ήδη υπάρχοντα συστήματα όπως το Master League και το Become A Legend. To PES 2015 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Xbox One και άλλα συστήματα το Φθινόπωρο του 2014 και δεν σας κρύβουμε ότι το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles