19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πες αντίο στο Pirelli calendar που χάνεις. Δηλαδή σχεδόν…

    Μη κοιτάς την Penelope. Το φετινό δεν έχει ούτε μπουτάκι. Εννοώ γυμνό.

    Για κάποιο περίεργο λόγο το ημερολόγιο της Pirelli του 2013 (του οποίου πόζες μπορείς να βρες εδώ), δείχνει πιο άτολμο από ποτέ, πιο ξενέρωτο, για να μην πω απίστευτα βαρετό.

    Το περίεργο είναι ότι για πρώτη φορά, τη δουλειά της φωτογράφησης δεν την ανέλαβε κάποιο μεγαλεπήβολο όνομα της ομώνυμης showbiz, αλλά ένας τύπος που έχει δει πασαρέλα μόνο από το fashiontv. Τον λένε Steve McCurry.

    Υποτίθεται πως οι γυναίκες που απαρτίζουν το τοτέμ των βουλκανιζατέρ, έχουν γίνει γνωστές γιατί έχουν διαπρέψει σε χώρους άλλους εκτός της ομορφιάς. Η Adriana Lima για παράδειγμα, ποζάρει ως μέλλουσα μητέρα.

    Η Kyleigh Kuhn, από την άλλη, υποστηρίζει την κατασκευή χώρων άθλησης στο Αφγανιστάν. Και πολύ καλά κάνει. Το θέμα είναι ότι γα Ιταλικό ημερολόγιο, πως να το πω, δείχνει κάπως ξέμπαρκη.

    Δεν είμαι κριτικός φωτογραφιών, αλλά αν ανατρέξεις στο παρελθόν (μια αναζήτηση στο Google φτάνει και περισσεύει), θα αντιληφθείς το προφανές. Ότι δηλαδή με το συγκεκριμένο δεν αξίζει να βάλεις ούτε καρφί στον τοίχο. Τα λέμε του χρόνου.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles