24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Pest Killer MT-020 φορητός εξολοθρευτής εντόμων

    Ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε το καλοκαίρι είναι σίγουρα τα πάσης φύσεως έντομα που, μόλις σουρουπώσει, αρχίζουν να μαζεύονται γύρω μας, ακριβώς τη στιγμή που θέλουμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το freddo μας, στη δροσιά του σαλονιού, στο μπαλκόνι ή την αυλή του σπιτιού μας. Το ελάχιστο φως που κατά κανόνα υπάρχει, προσελκύει όχι μόνο κουνούπια αλλά και όλα τα ιπτάμενα ζωύφια, συνήθως δε αυτά που τσιμπάνε περισσότερο!

    Η… μυγοσκοτώστρα, τα χημικά «αντικουνουπικά» και τα «φιδάκια» δεν είναι πάντα λύση, αφού επηρεάζουν τον αέρα που αναπνέουμε, πρέπει να τα απλώνουμε στο δέρμα μας -τη στιγμή που συχνά δεν ξέρουμε τη σύνθεσή τους- ή απλώς είναι δύσχρηστα και κουραστικά μέσα.

    Γι’ αυτό, ο ηλεκτρικός εντομο-εξολοθρευτής, που θα βρείτε στη γκάμα της Smart Electronics είναι η ιδανική, μόνιμη λύση για τον «πονοκέφαλο» αυτό, μόνο με 22,90€ !!!

    Εύκολα και καθαρά, χωρίς χημικά, και χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου, θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το ποτό σας και την παρέα χωρίς μυγοσκοτώστρες, χημικά ή φιδάκια που θα σας «λιβανίζουν»…

    Έχει μικρές διαστάσεις και βάρος για να μεταφέρεται εύκολα σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού (δωμάτια, αυλή, μπαλκόνι), ενώ η ανθεκτική, μεταλλική κατασκευή εξασφαλίζει αντοχή στο χρόνο. Λειτουργεί εξαιρετικά απλά.

    Τον συνδέετε στο ρεύμα και μέσω του διακόπτη του, τον ενεργοποιείτε. Ταυτόχρονα, ανάβουν δύο UV λάμπες στο εσωτερικό του, ενώ το μεταλλικό πλέγμα μπροστά τους, αρχίζει να διατρέχεται από ρεύμα που είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο, αλλά θανατηφόρο για μικρά και μεγάλα έντομα.

    Τα έντομα, όπως κουνούπια, μύγες, σκνίπες και γενικά όλα τα πετούμενα ζωύφια, έλκονται από το υπεριώδες φως και μόλις προσεγγίσουν τις λάμπες και ακουμπήσουν στο μεταλλικό πλέγμα, εξουδετερώνονται από το ηλεκτρικό ρεύμα.

    Δείτε πως λειτουργεί ο φορητός εξολοθρευτής εντόμων στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

    Εσείς, δε χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα, το ενεργοποιείτε και το αφήνετε στο δάπεδο ή το κρεμάτε από το ταβάνι με την ειδική αλυσίδα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνει ο εντομο-εξολοθρευτής!

    Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα και είναι ασφαλές για τα παιδιά και τα ζώα, αφού έχει και εξωτερικό πλέγμα -χωρίς ηλεκτρισμό- που εμποδίζει την πρόσβαση στο εσωτερικό (πλέγμα), που είναι ηλεκτροφόρο.

    Στον πάτο του έχει ένα πλαστικό συλλέκτη εντόμων που έχουν εξουδετερωθεί, ώστε απλά να το αφαιρείτε, να το αδειάζετε και έτσι ο καθαρισμός είναι πανεύκολος και υπόθεση… δευτερολέπτων. Τέλος, στο πίσω μέρος του διαθέτει δύο ασφάλειες που «πέφτουν» σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics και στήστε την πιο αποτελεσματική παγίδα για όλα τα ενοχλητικά έντομα του καλοκαιριού!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles