21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Peter Pan και Wendy επιστρέφουν στο Disney Plus (trailer)

    Η Disney εξακολουθεί να βαδίζει στο δρόμο των… remakes αγαπημένων κλασικών ιστοριών της, με μια νέα ταινία να κάνει πρεμιέρα προσεχώς στη streaming πλατφόρμας της, το Disney Plus. Στα τέλη του μήνα οι συνδρομητές θα μπορέσουν να απολαύσουν το Peter Pan & Wendy και ένα νέο trailer έρχεται να τους ταξιδέψει στη γνωστή Neverland.

    Σε αντίθεση με τα περισσότερα live action remakes της Disney, το Peter Pan & Wendy βασίζεται στο έργο του J.M. Barrie Peter Pan που έχει διασκευαστεί πολλές φορές από το ντεμπούτο του το 1904.

    Σε αυτή την εκδοχή της ιστορίας, η Wendy φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή. Η νέα ταινία αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή, δεν φαίνεται όμως να απομακρύνεται υπερβολικά από τις αρχικές εκδόσεις της ιστορίας. Το Peter Pan & Wendy παρουσιάζει την Wendy Darling, μια νεαρή κοπέλα που θέλει να αποφύγει το οικοτροφείο, αφού γνωρίζει τον Peter Pan, ένα αγόρι που αρνείται να μεγαλώσει. Μαζί με τα αδέρφια της και μια μικροσκοπική νεράιδα, την Tinker Bell, ταξιδεύει με τον Peter στον μαγικό κόσμο της Neverland. Εκεί, συναντά έναν κακό πειρατή, τον Captain Hook, και ξεκινάει μια συναρπαστική και επικίνδυνη περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή της μια για πάντα.

    Είναι σαφές ότι στο Peter Pan & Wendy, δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στη Wendy σε σχέση με το παρελθόν. Πρωταγωνιστές στην ταινία είναι οι Alexander Molony (Peter Pan), Ever Anderson (Wendy) και Jude Law (Captain Hook). Παίζουν επίσης οι Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk και Jim Gaffigan.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 28 Απριλίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Απρίλιος στο Vodafone TV με αγαπημένους ήρωες και ταινίες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles