19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πέθανε ο εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του ΟΤΕ, Ζαχαρίας Πιπερίδης σε ηλικία μόλις 48 ετών

    piperidis-650-800x547

    Άλλος ένας αγαπητός φίλος, συνάδελφος και συνεργάτης, ο Ζαχαρίας Πιπερίδης Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του ΟΤΕ δεν είναι πια μαζί μας, αφού έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 48 ετών.

    Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης, ήταν Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007, διέθετε μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τον οποίο και υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια.

    Είχε διατελέσει Interim CEO της T-Mobile Polska, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντά του στον Όμιλο ΟΤΕ, από το Νοέμβριο του 2014 έως το Μάιο του 2015, ενώ είχε εργασθεί από θέσεις ευθύνης εμπορικού ή τεχνικού τομέα σε εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ανά την Ευρώπη (Vodafone Ελλάδας, O2 Γερμανίας, ΟΤΕ Investments, RomΤelecom Ρουμανίας, Wind Ελλάδας).

    Ο κ. Πιπερίδης ήταν απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού) ενώ είχε τίτλο Master Of Science in Communications & Signal Processing από το Imperial College of Science Technology & Medicine του Λονδίνου καθώς και τίτλο ΜΒΑ από το Heriot – Watt University του Edinburgh Business School.

    Σημειώνεται οτι ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα στον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία και στη διάθεση σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που έκαναν τη διαφορά για τους πελάτες του ομίλου και ανέπτυξαν την αγορά των τηλεπικοινωνιών στο σύνολό της.

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, η Διοικητική ομάδα, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Ζαχαρία Πιπερίδη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles