19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παίζοντας Pokemon Go βρήκε ένα… πτώμα!

    Το πιο πολυσυζητημένο mobile game των τελευταίων ημερών είναι το Pokemon Go χωρίς καμία αμφιβολία.

    PokemonGO

    Όπως πέρα από τα περίεργα memes που συνοδεύουν το λανσάρισμά του ακριβώς λόγω του Augmented Reality χαρακτήρα του παιχνιδιού, τώρα διαβάζουμε για ένα περίεργο και όχι τόσο ευχάριστο συμβάν. Μία κοπέλα που ψάχνοντας το Pokemon βρήκε ένα πτώμα.

    Κι ενώ πολλοί παίκτες έχουν σταλεί σε τυχαία σημεία, όπως εκκλησίες, αστυνομικά τμήματα κλπ στο πλαίσιο του παιχνιδιού, μία νεαρή από την πολιτεία του Wyoming στις Δυτικές ΉΠΑ κατέληξε να βρεθεί σε ένα ποτάμι στο οποίο επέπλεε ένα πτώμα.

    “Προσπαθούσα να ανακτήσω το Pokemon από μία φυσική πηγή” σημειώνει η 19χρονη Shayla Wiggings στα τοπικά νέα. Βρέθηκε σε μία περιοχή του Big Wind River (για να βρει προφανώς ένα Pokemon που σχετίζεται με το υγρό στοιχείο όπως επιτάσσει το παιχνίδι) όταν ανακάλυψε το πτώμα. Κάλεσε αμέσως την σστυνομία, ενώ δηλώνει φυσικά σοκαρισμένη.

    Το Pokemon Go, διαθέσιμο για iOS και Android, αντιμετωπίζει τόση δημοφιλία από την κυκλοφορία του που οι servers κατά διαστήματα πέφτουν και σε όλο τον κόσμο και.. η φρενίτιδά του καλά κρατεί. Η νεαρή από το Wyoming ωστόσο μάλλον θα αργήσει να ξαναασχοληθεί με το παιχνίδι…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles