21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Philips 274E5QHAW: «H 27αρά που έχει όλο το πακέτο»!

    H Philips είναι από τα παλαιότερα ονόματα στον κόσμο των monitors, με τις οθόνες της να διακρίνονται για την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και φυσικά τις εξαιρετικές επιδόσεις που οφείλονται στο γεγονός ότι η Philips παραδοσιακά επιλέγει για τις οθόνες της την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας (και όλα αυτά σημειώστε συνήθως σε μία τρομερά ελκυστική τιμή). H 27άρα οθόνη 274EQHAW ενσωματώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε ένα τρομερά γοητευτικό πακέτο που σίγουρα μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των απαιτητικών καταναλωτών που αναζητούν ένα monitor που να ξεχωρίζει…

    274E5QHAW (6)

    Ντελικάτο design

    Η Philips έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην εξωτερική εμφάνιση της 27αράς οθόνης της, καθώς εμφανισιακά η Philips δημιούργησε μία οθόνη, η οποία μπορεί να πλαισιώσει το κάθε γραφείο, αποτελώντας μία πανέμορφη προσθήκη δίπλα από το PC σας (κι όχι μόνο).

    274E5QHAW (3)

    Με λεπτές γραμμές, κομψό σχεδιασμό και design που φανερώνει ότι η Philips δεν έκανε συμβιβασμούς σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση του monitor της, η πρόταση της Philips άνετα μπορεί να «γεμίσει» τον χώρο με την επιβλητική παρουσία της. Η μινιμαλιστική προσέγγιση της 274EQHAW είναι αυτή που κυριαρχεί και αυτή η φιλοσοφία απεικονίζεται στα σούπερ λεπτά bezels, όπου το πάχος μετά βίας ανέρχεται στα 2.5mm. Τα σχεδόν ανύπαρκτα bezels συμβάλλουν ώστε να αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η οπτική του χρήστη.

    274E5QHAW (5)

    Η φιλοσοφία των ultra-narrow design καθιστά την 274E5QHAW ένα ιδανικό monitor για πολύωρη χρήση, καθιστώντας τόσο το gaming όσο και την επαγγελματική χρήση της ως μία αρκετά ξεκούραστη εμπειρία. Όσον αφορά, την τοποθέτηση των πλήκτρων ελέγχου, αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο δεξιό τμήμα της οθόνης, ενώ στην πίσω πλευρά βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες θύρες σύνδεσης (1xHDMI, 1xMHL-HDMI, VGA, PC audio In και headphone Out), οι οποίες επιτρέπουν τη σύνδεση της 274EQHAW με μία ευρεία γκάμα συσκευών.

    Advanced τεχνολογία!

    Η 274EQHAW διαθέτει panel τεχνολογίας AH-IPS LCD (ανάλυση στα 1080p στα 60Hz και aspect ratio 16:9) με 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Η Philips έχει δώσει έμφαση ώστε το παραγόμενο αποτέλεσμα να είναι flicker-free με εξαιρετικά χρώματα και μοναδικά ρεαλιστικά επίπεδα φωτεινότητας. Μάλιστα, το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ένα AH-IPS display, αυτό προσθέτει πόντους στις γωνίες θέασης (178/178 μοίρες), δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαμβάνει ξεκάθαρη εικόνα από οποιαδήποτε πλευρά και εάν κοιτάξει το panel της 274EQHAW.

    274E5QHAW (4)

    To feature που κάνει την 274EQHAW να ξεχωρίζει βέβαια είναι η τεχνολογία SmartImage Lite, μία λειτουργία που αναλύει το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη και όπου με το πάτημα ενός κουμπιού, το display προσαρμόζεται real-time αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες του χρήστη. Επιπλέον, η παραπάνω τεχνολογία συνδυάζεται άψογα με την λειτουργία Truevision, η οποία κάνει χρήση ενός εξελιγμένου αλγορίθμου που επιτρέπει την ρύθμιση του display για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.

    274E5QHAW (1)

    Στα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά το monitor της Philips δεν υστερεί, καθώς διαθέτει χρόνο απόκρισης στα 5ms (Grey to Grey), o λόγος αντίθεσης φτάνει στα 1000:1, ενώ τα επίπεδα φωτεινότητας ανέρχονται στα 250cd/m2. Επίσης, μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα του monitor της Philips είναι ότι διαθέτει built-in ηχεία, με συνολική ένταση ήχου στα 12 Watts, ενώ επιπλέον η 274EQHAW είναι και energy efficient, καθώς σε stand by mode καταναλώνει 0.5W και σε λειτουργία η κατανάλωση της ανέρχεται στα 25.6W.

    Ιδανική για τον μέσο user!

    Η Philips 274EQHAW είναι μία 27αρά που έχει όλο το πακέτο, καθώς καθίσταται ιδανική για τον μέσο user, συνδυάζοντας αξιοπιστία υψηλές επιδόσεις και μοναδικά features που θα σας κάνει να την χαζεύετε για ώρες. Δε χωράει αμφιβολία ότι η πρόταση της Philips μπορεί να καλύψει με άνεση τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις ψυχαγωγικές σας ανάγκες δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας και στον πανέμορφο elegant design της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles