21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Philips 901F… ή όταν η τεχνολογία OLED συναντάει το Ambilight! (IFA 2016)

    H Philips πρόσφατα πήρε την απόφαση να βαδίσει στo μονοπάτι της OLED τεχνολογίας για τις smart τηλεοράσεις της και κατά τη διάρκεια της IFA 2016 παρουσίασε την πρώτη της πρόταση με OLED display. Η 55αρά smart TV 901F ενσωματώνει μία σειρά από features που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των απαιτητικών, καθώς υποστηρίζει 4K ανάλυση και High Dynamic Range, δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην ολοζώντανη απεικόνιση των χρωμάτων και δυναμικό contrast.

    Philips OLED
    Ένα στοιχείο που κάνει την 901F να ξεχωρίζει είναι ο ατμοσφαιρικός Ambilight φωτισμός που ως γνωστόν αποτελεί ένα feature σήμα-κατατεθέν της Philips. Η συγκεκριμένη λειτουργία όχι μόνο δημιουργεί μία όμορφη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο που βρίσκεται η τηλεόραση, αλλά παράλληλα βοηθάει στην ξεκούραση των ματιών του θεατή. Η 901F ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο όμως, καθώς η Philips πρόσεξε αρκετά τον παραγόμενο ήχο της τηλεόρασης της, ενσωματώνοντας μία 6.1 soundbar μαζί με woofer που η ισχύς του φτάνει τα 30W. Επιπλέον, η 901F είναι μία Android TV φέροντας την σφραγίδα της Google, ενώ μάλιστα οι σχεδιαστές της Philips σκέφτηκαν να προσθέσουν ένα πολύ βολικό μίνι QWERTY πληκτρολόγιο στο control της. Η Philips δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την τιμή που θα έχει η 901F (με OLED display θα κοστίζει το κάτι παραπάνω) και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα κάνει την εμφάνιση της στην αγορά στα τέλη του 2016.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles