12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Philips BDM3470UP – Χρώμα και άνεση σε μία ευρεία 34” οθόνη!

    Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της οθόνης Philips BDM3470UP, η οποία είναι ξανά διαθέσιμη στα καταστήματα. Η 34″ (86,7 εκ) UltraWide QHD οθόνη είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης και καινοτόμων τεχνολογιών για να αυξήσει την παραγωγικότητά σας στο γραφείο και να μεγιστοποιήσει την ψυχαγωγία στο σπίτι. Οι τεχνολογίες CrystalClear και IPS δημιουργούν εκθαμβωτικές εικόνες και ζωντανά χρώματα, ενώ η οθόνη UltraWide MultiView προσφέρει στους χρήστες το χώρο που χρειάζονται για να εργαστούν ή να παίξουν. Η συμβατότητα με USB 3.0 και HDMI καθιστά τη σύνδεση πιο ευχάριστη, ενώ η SmartErgoBase εξασφαλίζει τη βέλτιστη άνεση για όλους. Ευέλικτη και πλούσια σε χαρακτηριστικά, αυτή η οθόνη είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για οικιακούς χρήστες.

    BDM3470_f image

    Εκπληκτική πανοραμική απεικόνιση

    Η οθόνη Philips BDM3470UP είναι μία απολαυστική επιλογή. Ο σχεδιασμός UltraWide 21:9 format σε συνδυασμό με την ανάλυση CrystalClear Quad HD 3440×1440 σημαίνει ότι οι χρήστες απολαμβάνουν κορυφαία πανοραμική απεικόνιση με εξαιρετική λεπτομέρεια. Η ήδη εντυπωσιακή οπτική απόδοση της οθόνης ενισχύεται από τη δύναμη της τεχνολογίας IPS, η οποία προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες και εντυπωσιακά χρώματα που καθιστούν την προβολή φωτογραφιών, την παρακολούθηση ταινιών, ακόμη και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ένα πραγματικό δώρο για τα μάτια. Η IPS οθόνη προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα γωνιών προβολής 178/178 μοιρών που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την οθόνη από σχεδόν όλες τις γωνίες — ένα ιδανικό χαρακτηριστικό, όταν παρακολουθείτε ταινίες με την οικογένεια ή όταν εργάζεστε ομαδικά σε μία μόνο οθόνη. Η Philips BDM3470UP είναι επίσης εξοπλισμένη με το SmartUniformity, ένα ειδικό χαρακτηριστικό για την εξάλειψη των διακυμάνσεων του χρώματος και της φωτεινότητας και εξασφαλίζει στους φωτογράφους, τους γραφίστες, τους σχεδιαστές και τους άλλους επαγγελματίες των εικαστικών τεχνών, ότι μπορούν να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ακρίβεια των χρωμάτων των εικόνων τους.

    BDM3470_b

    Χώρος για πολλαπλές εργασίες

    Η οθόνη Philips BDM3470UP είναι διάστασης 34” (86,7εκ),  μιας εκτεταμένης επιφάνειας που προσφέρει στους χρήστες άπλετο χώρο για όλες τις εργασίες τους. Είτε εργάζεστε μόνοι είτε σε ομάδα, η οθόνη είναι επαρκώς ευρεία για να υποστηρίξει μεγάλα υπολογιστικά φύλλα, συγκρίσεις διαγραμμάτων δίπλα-δίπλα, λεπτομερείς CAD-CAM λειτουργίες, ή όλα αυτά μαζί. Η λειτουργία MultiView ενισχύει περεταίρω την οθόνη με ευελιξία, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν πολλαπλές συσκευές για ταυτόχρονη προβολή στην οθόνη. Οι επαγγελματίες multi-taskers είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο υπόσχεται να αυξήσει την παραγωγικότητα ή ακόμη και να επιτρέψει στους χρήστες να συνδυάσουν την εργασία και τη ψυχαγωγία σε μία οθόνη. Και στην περίπτωση που χρειάζονται ακόμη περισσότερο χώρο, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το εξαιρετικά στενό πλαίσιο της BDM3470UP και να την ενώσουν με επιπλέον οθόνες για ακόμη μεγαλύτερο χώρο εργασίας — ή για μία πραγματικά καθηλωτική gaming εμπειρία.

    BDM3470_ftl image

    Μέγιστη άνεση

    Οι χρήστες της Philips BDM3470UP θα μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της οθόνης με τη μέγιστη ευκολία, χάρη σε μία σειρά χαρακτηριστικών άνεσης. Για να μειωθεί η φυσική καταπόνηση μιας μακράς ημέρας εργασίας στον υπολογιστή, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με τη SmartErgoBase που επιτρέπει στους χρήστες να γείρουν και να περιστρέψουν την οθόνη, ακόμα και να την χαμηλώσουν σχεδόν στο επίπεδο του γραφείου, προκειμένου να πετύχουν ακριβώς τη σωστή γωνία και ύψος. Με το εύχρηστο χαρακτηριστικό διαχείρισης καλωδίων, η βάση μειώνει ακόμη και την ακαταστασία του εργασιακού χώρου — αυτή είναι απλώς μία από τις πολλές λύσεις άνεσης της BDM3470UP. Διαθέτει επίσης ένα Super-Speed USB 3.0 που παρέχει ρυθμούς μεταφοράς σχεδόν 10 φορές γρηγορότερους από τις προδιαγραφές του USB 2.0. Η οθόνη έχει HDMI υποδοχή με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να δεχθεί υψηλής ποιότητας ψηφιακά βίντεο και ήχο που μεταδίδονται μέσω ενός μόνο καλωδίου από έναν υπολογιστή, ή από όλες τις πηγές AV. Τέλος, η Philips BDM3470UP είναι εξοπλισμένη με δύο στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας για ατελείωτη οπτικοακουστική απόλαυση.

    Η οθόνη Philips BDM3470UP είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 659€.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips: www.philips.com/monitors

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles