20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Philips, κατασκευάζει τις LED μοκέτες… για να μην χαθείς ποτέ ξανά στο αεροδρόμιο

    Η Philips, γνωστή για τις άπειρες καινοτομίες της στον τομέα του φωτισμού, συνεργάζεται με την Desso, εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή μοκετών και παρκέτων, για να κατασκευάσουν τα πρώτα δάπεδα-μοκέτες που θα διαθέτουν LED. Τα νέα αυτά «χαλιά» θα μπορούν με τα LEDs να προβάλουν οποιοδήποτε μήνυμα, από οδηγίες, μέχρι μηνύματα ασφαλείας. Με τις νέες αυτές μοκέτες, μπορεί να αντικατασταθεί η οποιαδήποτε σήμανση  χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή σε κοινόχρηστους χώρους, είτε πρόκειται για οδηγίες πρόσβασης προς εξόδους κινδύνου, είτε πρόκειται για καθοδήγηση σε ένα χώρο. Φανταστείτε, δεν θα χρειαστεί να ξανα «χαθείτε» σε κανένα αεροδρόμιο ή εκθεσιακό κέντρο, παραδείγματος χάριν.

    philips_led_carpet

    Η νέα αυτή εφεύρεση, σύμφωνα με την Philips και τη Desso, μπορεί να βοηθήσει, εκτός από τους αθεράπευτα αποπροσανατολισμένους, όλους εκείνους που χρησιμοποιούν χώρους και αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της υπερβολικής συγκέντρωσης κόσμου γύρω από ταμπέλες, σημάνσεις, με οδηγίες. Φανταζόμαστε επίσης πως είναι και ένα πρώτης τάξεως εργαλείο για συνεδριακούς ή εκθεσιακούς χώρους, όπου μπορούν να προβάλουν διαφημιστικά μηνύματα στο πάτωμα, για λογαριασμό χορηγών.

    Philips-Desso-Luminous-LED-Carpeting-1

    Οι δύο εταιρείες θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα LED μοκέτα μέσα στην επόμενη χρονιά, ενώ ισχυρίζονται ότι θα δούμε τις πρώτες εφαρμογές, μέχρι το τέλος του 2014.

    Φανταστική ιδέα, δεν συμφωνείτε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles