15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Philips E Line: Δύο νέα monitors προστίθενται στη σειρά PC Gaming!

    Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει την προσθήκη δύο νέων οθονών στην ολοκαίνουρια σειρά Philips E Line για PC Gaming: την οθόνη Philips 242E1GAEZ (23,8″/60,5 εκ διαγ.) και την οθόνη Philips 272E1GAEZ (68,6 εκ), μετά την κυκλοφορία των οθονών Philips 242E1GAJ και Philips 272E1GAJ νωρίτερα φέτος το φθινόπωρο. Με βάση ρυθμιζόμενη στο ύψος για μέγιστη άνεση στην προβολή, τα δύο αυτά μοντέλα συνδυάσουν χαρακτηριστικά εστιασμένα στην ψυχαγωγία και την εργονομία για να εξασφαλίσουν την ιδανική εμπειρία θέασης.

    Οι οθόνες δεν είναι πλέον μια συσκευή για απλές εργασίες, αλλά “καθημερινός σύντροφος” για πολλαπλές δραστηριότητες, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Οι νέες οθόνες που παρουσιάζονται σήμερα αντιπροσωπεύουν έναν τέλειο συνδυασμό χαρακτηριστικών που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους νέους και τους αυτοαπασχολούμενους, υποστηρίζοντάς τους στην πραγματική ζωή για εργασία και σπουδές, αλλά και στη ψηφιακή ζωή  για την πιο ολοκληρωμένη ψυχαγωγία: gaming, συναναστροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθηση βίντεο και πολλά περισσότερα.

    Οι καλύτερες εμπειρίες PC gaming

    Στο gaming δεν επιτρέπονται συμβιβασμοί, και κανένας gamer δεν πρέπει να συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Κάθε παιχνίδι πρέπει να υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο και όσο το δυνατόν πιο ομαλά, με ζωντανές και καθαρές εικόνες, ώστε να μπορεί να εστιάζει την προσοχή του αποκλειστικά στη δράση. Οι οθόνες Philips 242E1GAEZ και Philips 272E1GAEZ διαθέτουν AMD FreeSync™ Premium που εγγυάται υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χαμηλή αντιστάθμιση καρέ και χαμηλή καθυστέρηση σε κάθε gaming session. Χάρη στο ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz και τη γρήγορη απόκριση 1 ms (MPRT), τα δύο αυτά μοντέλα προσφέρουν μία γρήγορη και χωρίς καθυστέρηση εικόνα που θα βοηθήσει τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε παιχνίδια όπου η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας, όπως σε αγώνες, δράση και σκοπευτές.

    Εξασφαλίζοντας ζωντανά γραφικά

    Οι εικόνες είναι καθοριστικής σημασίας για τις οθόνες Philips 242E1GAEZ και Philips 272E1GAEZ, όπως είναι και για την ψυχαγωγία. Διαθέτουν την τεχνολογία Ultra Wide-Color για να προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων, εξασφαλίζοντας πιο ρεαλιστικές εικόνες, με πιο φυσικά πράσινα, πιο φωτεινά κόκκινα, και πιο βαθιά μπλε. Το SmartContrast, από την άλλη πλευρά, εξασφαλίζει πλούσιες μαύρες λεπτομέρειες. Οι gamers μπορούν τώρα να εξατομικεύσουν ακόμα περισσότερο τα γραφικά τους  σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία SmartImage game mode, που εξασφαλίζει βέλτιστες αποδόσεις.

    Για κάθε καθημερινή εργασία

    Τα μοντέλα Philips 242E1GAEZ και Philips 272E1GAEZ διαθέτουν VA LED οθόνη που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κάθετης ευθυγράμμισης πολλαπλών τομέων για φωτεινές εικόνες και έτσι εξασφαλίζει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών. Αυτό το χαρακτηριστικό να χειρίζεστε κάθε εργασία πολύ εύκολα, αλλά και να έχετε υπέροχη θέαση όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο και εργάζεστε με γραφιστικές εφαρμογές. Εάν συνηθίζετε να περνάτε σχεδόν ολόκληρη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή, αυτές οι οθόνες διαθέτουν εργονομικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν: με ρύθμιση ύψους στα 100 χιλ και κλίσης στις -5/20 μοίρες, μπορείτε να βρείτε την πιο άνετη για εσάς θέση με ευκολία. Επιπλέον, τα μάτια σας θα επωφεληθούν τόσο από την τεχνολογία Flicker-Free όσο και από τη λειτουργία LowBlue Mode.

    Οι οθόνες Philips 242E1GAEZ και Philips 272E1GAEZ θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη Νοεμβρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα € 189 και € 239, αντίστοιχα.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.gr/c-m-so/monitors

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles