16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ευεξία και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μαζί: Οι καινοτομίες των οθονών Philips κάνουν πρεμιέρα στην IFA 2014

    Με καινοτομίες που περιλαμβάνουν την ολοκαίνουρια οθόνη SoftBlue με τεχνολογία anti blue-light, τις UltraClear 4K οθόνες 32-ιντσών και 40-ιντσών και τη G-SYNC για high-res gaming στα 144 Hz, η συναρπαστική σειρά οθονών συνδυάζει τάσεις που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων στην εργασία και τη ψυχαγωγία.

    Philips IFA 2014

    Η MMD, brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, αποκαλύπτει στην IFA 2014 καινοτομίες προσαρμοσμένες στον τρόπο που οι άνθρωποι εργάζονται και ζουν – όπως η αναζήτηση για την υγεία και την ευεξία, την επιθυμία για διασκέδαση και τη διάθεση για στυλ και μοντέρνα αισθητική στο σπίτι και το περιβάλλον εργασίας.

    Μετατοπίζοντας το  μπλε φως προς το υγιέστερο άκρο του φάσματος

    Οι άνθρωποι περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο με τις ψηφιακές συσκευές και η συνεχής έκθεση στο μπλε φως μέσω της εκτεταμένης παραμονής μπροστά σε μια οθόνη,  ενέχει δυνητικό κίνδυνο τη μακροπρόθεσμη βλάβη στην όραση. Κάνοντας το ντεμπούτο της στην IFA 2014, η ολοκαίνουργια οθόνη Philips SoftBlue  μειώνει την κούραση των ματιών εξαλείφοντας την εκπομπή  μπλε φωτός σε επιβλαβή μήκη κύματος, βοηθώντας στην άμβλυνση των αρνητικών επιπτώσεων στα μάτια και τη βελτίωση της ευεξίας. Σε αντίθεση με τις προσεγγίσεις που βασίζονται στο λογισμικό, η οθόνη SoftBlue λειτουργεί χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία που αλλάζει το blue-chip στο LED. Αυτό γίνεται χωρίς επιπτώσεις στην  πιστότητα των χρωμάτων ή της φωτεινότητας, έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν την συνηθισμένη  ποιότητα εικόνας χωρίς την παρατεταμένη επιβλαβή επίδραση έκθεσης στο μπλε φως.

    Μια άλλη καινοτομία που εστιάζει σταθερά στην ευκρινή, ξεκούραστη εμπειρία θέασης είναι η οθόνη 4Κ Ultra High Definition, που προσφέρει τέσσερις φορές περισσότερα pixels ανά ίντσα  οθόνης όπως η Full HD και προσφέρει τέσσερις φορές καθαρότητα για πιο  λαμπερή εικόνα. Στην έκθεση IFA 2014 θα παρουσιαστούν δύο νέα, μεγαλύτερα μοντέλα 32-ιντσών και 40-ιντσών που θα εμπλουτίσουν τη σειρά 4K με την έκδοση των 28-ιντσών. Οι μεγαλύτερες οθόνες προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο οθόνης και ευκρίνεια για ψυχαγωγία πλούσια σε λεπτομέρεια, όπως ταινίες και παιχνίδια καθώς και απαιτητικές εφαρμογές δεδομένων.

    Καταπληκτικό gaming

    Η MMD παρουσιάζει την 144HZ Gaming οθόνη 272G5DYEB με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC και ανεβάζει για τους σοβαρούς gamers το επίπεδο του παιχνιδιού. Αφήνοντας τη Graphics Processing Unit (GPU) να ελέγχει την ανανέωσης της, η οθόνη 27-ιντσών προσφέρει εξαιρετικά ομαλή κίνηση εικόνας που περιλαμβάνει μια πιο ολοκληρωμένη τροχιά των κινούμενων αντικειμένων – συμπεριλαμβανομένων των κρίσιμων εικόνων που παραλείπονται σε οθόνες με σύνηθες ρυθμό  ανανέωσης.

    Στα 144Hz, το περιεχόμενο της οθόνης ανανεώνεται σχεδόν δυόμισι φορές πιο γρήγορα από ό, τι μια τυπική οθόνη, δίνοντας στους παίκτες άμεση ταχύτητα απόκρισης για να στοχεύσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια και να περάσουν το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο.

    Εξοικονόμηση χρόνου εργασίας

    Στην έκθεση παρουσιάζεται και η νέα οθόνη 27-ιντσών Philips 272P4A με την τεχνολογία Adobe RGB, σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματίες γραφίστες. Με ανάλυση Quad HD (QHD) στα 2560 x 1440 η οθόνη προσφέρει ευκρίνεια στις λεπτομέρειες,  ιδιαίτερα σημαντικό σε εφαρμογές που  βασίζονται στην ακρίβεια του  pixel. Με το Adobe RGB, η οθόνη διαθέτει πολύ περισσότερα χρώματα από ό, τι μια κανονική οθόνη. Οι χρήστες έχουν επίσης τη βεβαιότητα της συνέπειας των χρωμάτων σε κάθε συσκευή κατά τη ροή της παραγωγής. Για παράδειγμα, οι εικόνες που φορτώνονται από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έχουν ακριβώς τα ίδια χρώματα όταν εμφανίζονται στην οθόνη. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια για φωτογράφους, γραφίστες και άλλους επαγγελματίες.

    Επίδοση με εντυπωσιακή εμφάνιση

    Όπως αποδεικνύει η νέα οθόνη 27-ιντσών 275C5, εξαιρετική τεχνολογία και επίδοση δε σημαίνει συμβιβασμός στην εμφάνιση. Εκτός από το σχεδιασμό Moda 2 σε γυαλιστερό λευκό, η νέα οθόνη διαθέτει Bluetooth για μια τακτοποιημένη, χωρίς καλώδια επιφάνεια γραφείου και επιπλέον υποστηρίζει την τεχνολογία Miracast. Με δύο ισχυρά ηχεία 7W για ηχητική απόδοση, η 275C5 μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομος σταθμός μουσικής στο σαλόνι.

    Την παρουσίαση στην έκθεση ολοκληρώνουν οι οθόνες αφής Smart Allinone, τα ολοκληρωμένα multimedia συστήματα που φέρνουν σε μεγάλες οθόνες τις συναρπαστικές Android εφαρμογές και τη νέα οθόνη 21:9 Panoramic Ultra Wide με ανάλυση 3440 x 1440 για απαιτητικές multitasking εφαρμογές δεδομένων.

    Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Philips στο Hall 22 θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ίδιοι όλες τις παραπάνω οθόνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles