14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Phill Spencer: Έρχεται σύντομα η υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού στην πλατφόρμα του Xbox

    Η βασική διαφορά μεταξύ του gaming σε PC σε σχέση με αυτό στην κονσόλα του Xbox είναι ότι ο χρήστης στην πρώτη περίπτωση έχει στη διάθεσή του τη δυνατότητα χρήσης του ποντικιού και του πληκτρολογίου, τα οποία τον διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό. Με το Xbox One να αποτελεί στην ουσία ένα PC, η απαίτηση για την υποστήριξη του ποντικιού και του πληκτρολογίου είναι συνεχής.

    XboxOne-

    Ο επικεφαλής της ομάδας του Xbox, Phill Spencer, ρωτήθηκε πρόσφατα στο Twitter αν η πολυαναμενόμενη διάθεση του Halo Wars 2, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου, θα φέρει μαζί της και την υποστήριξη των δυο αυτών περιφερειακών από την πλατφόρμα του Xbox. Ο Spencer απάντησε στην ερώτηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το παιχνίδι δε θα διαθέτει τέτοια υποστήριξη, όμως βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της ομάδας να καταστήσουν εφικτή τη χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου με το Xbox.

    xbox

    Υπενθυμίζουμε ότι το Halo Wars 2 αποτελεί ένα τίτλο «Play Anywhere», υπό την έννοια ότι θα μπορέσετε αγοράσετε το παιχνίδι για την κονσόλα του Xbox αλλά θα μπορείτε να παίξετε και από το PC, αλλά δε θα είναι «cross-play» στην αρχή. Η Microsoft ανέφερε ότι σκοπεύουν να προσθέσουν το χαρακτηριστικό αυτό στο παιχνίδι στο μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles