20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    PhoenixPro: Διοργανώνει σεμινάρια Virtual System Security με τεχνολογίες της Palo Alto Networks

    palo alto

    Δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια, με βασική θεματολογία την ασφάλεια Virtual συστημάτων, διοργανώνει η PhoenixPro σε συνεργασία με την Palo Alto Networks.

    Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, έμπειροι μηχανικοί ασφάλειας της PhoenixPro θα εκτελέσουν επιθέσεις κατά Virtual συστημάτων και θα εξηγήσουν τους πρακτικούς τρόπους με τους οποίους οι Next Generation Firewalls για Virtual συστήματα της Palo Alto Networks, αντιδρούν με ένα πρωτοποριακό και άκρως αποτελεσματικό τρόπο, προσφέροντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας και προστασίας.

    Τα σεμινάρια απευθύνονται σε Διευθυντές Τμημάτων Πληροφορικής, Διευθυντές / Υπευθύνους Ασφάλειας, Διαχειριστές Συστημάτων Ασφάλειας ή Virtual Συστημάτων και Υπευθύνους Εσωτερικού Ελέγχου και αναμένεται να διαρκέσουν 2 ώρες περίπου.

    Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, θα διεξαχθούν 2 σεμινάρια, ένα στις 22 Μαίου 2013 στο The Hilton Cyprus στη Λευκωσία και ένα στις 23 Μαίου 2013, στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

    Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Για εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε στο [email protected]

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles