21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Logic3 Phone Station από τη Netphone

    Το Phone Station της Logic3 που βλέπετε στη φωτογραφία μετατρέπει τα περισσότερα smartphones σε συμβατικά τηλέφωνα, ιδανικά για να τοποθετήσετε τη συσκευή σας, να μπορείτε να ακούτε μουσική απ’ αυτήν και να πραγματοποιείτε/δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις, μέσω ενσύρματου ακουστικού ή hands free.

    Ο σταθμός τηλεφώνου είναι συμβατός με smartphones, που διαθέτουν βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, όπως Apple, Samsung, HTC, Motorola, Blackberry και Nokia. Ενσωματώνει ένα πλήκτρο αφής για εύκολο pick up/hang up κατευθείαν από το ακουσικό. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ακρόασης μουσικής, μπορείτε να πραγματοποιείτε αναπαραγωγή, παύση και fast forward από το ίδιο πλήκτρο.

    Το Phone Station αποτελεί μία καλή εναλλακτική λύση στα handsfree και τα Bluetooth headsets, δίνοντας πλήρη πρόσβαση στα μηνύματα, τους τηλεφωνικούς σας αριθμούς, τις καταχωρίσεις στην ατζέντα, τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές σας. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε προγράμματα, όπως τα Facetime, Skype, iChat ή Viber. Διαθέτει επίσης όμορφη εμφάνιση με μαλακό φινίρισμα από καουτσούκ για απόλυτη άνεση.

    www.netphone.gr

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles