16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η φωτό της Rachel Hollis με μπικίνι που έγινε viral για καλό λόγο

    Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σκεφτεί ή γράψει για το πόση δύναμη έχουν πλέον τα social media, που συχνά μπορεί να είναι ανεξέλεγκτη και καταστροφική κι άλλοτε να μας δίνει υπέροχα μαθήματα; Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει το viral post της Rachel Hollis, μίας κοπέλας που είναι διοργανώτρια εκδηλώσεων, συγγραφέας και κάτοχος του δημοφιλούς blog The Chic Site, η οποία συγκέντρωσε περίπου 476.600 Like από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ως σήμερα, όταν ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία που παρουσιάζει την ίδια να φορά το μπικίνι της και συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα:

    rachel-hollis-post

    »Έχω ραγάδες και φορώ μπικίνι. Έχω κοιλίτσα που είναι μόνιμα πλαδαρή επειδή κυοφορούσα 3 τεράστια μωρά και φορώ μπικίνι. Το κάτω μέρος της κοιλιάς μου μοιάζει με σακούλα (κάτι το οποίο δεν γνώριζα πως μπορούσε να συμβεί!) και φορώ μπικίνι. Φορώ μπικίνι επειδή είμαι περήφανη γι’αυτό και κάθε σημάδι που φέρει. Αυτά τα σημάδια αποδεικνύουν πως ήμουν ευλογημένη ώστε να αποκτήσω παιδιά και η πλαδαρή κοιλιά μου φανερώνει πόσο σκληρά προσπάθησα για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Φοράω μπικίνι επειδή ο μόνος άντρας του οποίου τη γνώμη μετρώ ξέρει τι μου συνέβη για να είμαι έτσι σήμερα. Ο ίδιος άντρας είναι που μου λέει πως δεν έχει δει τίποτα πιο σέξι από το σώμα μου, με τα σημάδια του και με όλα του. Δεν υπάρχουν ουλές κυρίες μου, υπάρχουν ρίγες και τις κέρδισα! Δείξτε το σώμα σας με περηφάνια! #HollisHoliday»

    Ίσως τα σχεδόν 500.000 Like να φαίνονται λίγα μπροστά στο μήνυμα που θέλησε να περάσει η Rachel Hollis ως γυναίκα και ως μητέρα. 

    Διαβάστε περισσότερα στο That’s Life

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles