16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    PhotoFast i-FlashDrive HD. Η πιο… εύκολη λύση για να μεταφέρετε περιεχόμενο σε iPad, iPhone ή iPod

    Επειδή πιθανότατα δεν πρόκειται να δούμε ποτέ τη δυνατότητα χρήσης ως αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης σε ένα iPad, iPhone, ή iPod από την ίδια την Apple, οι κατασκευαστές αξεσουάρ έχουν αναπτύξει λύσεις ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε με εύκολο τρόπο φωτογραφίες, μουσική, ταινίες και έγγραφα στη συσκευή σας.

    PhotoFast i-FlashDrive HD - 01

    Το PhotoFast i-FlashDrive HD είναι μία σχετική λύση η οποία έρχεται μάλιστα σε διάφορες επιλογές. Η πιο οικονομική πρόταση είναι ένα 8GB Dock Connector-μόνο μοντέλο. Ακολουθεί το 16GB με τον προσαρμογέα Lightning, ενώ ακόμη ακριβότερο είναι το 32GB με προσαρμογέα Lightning και υπάρχει και η έκδοση με τα 64GB. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο i-flashDrive, η έκδοση HD είναι μικρότερη, αν και εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό λευκό πλαστικό.

    Για να φορτώσετε περιεχόμενο στο i-FlashDrive, μπορείτε να το συνδέσετε σε Mac ή το PC και αυτό αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλη μονάδα USB flash. Συνδέστε το με το iPad, το iPhone, ή το iPod touch σας και, για την πρώτη μονο φορά, θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε το app του i-flashDrive HD από το Appstore μέσω ένός αναδυόμενου παράθυρου που θα εμφανιστεί. Κάθε επόμενη φορά, θα σας ρωτάει αν θέλετε να το ξεκινήσετε. Η εφαρμογή φαίνεται ουσιαστικά παρόμοια με την προηγούμενη έκδοση, αν και έχουν γίνει βελτιώσεις.

    PhotoFast i-FlashDrive HD - 02

    Στην προηγούμενη έκδοση του i-FlashDrive, το περιεχόμενο απαιτούνταν να φορτωθεί και να αποθηκευτεί τοπικά, προτού να μπορεί να αναπαραχθεί. Αυτό σήμαινε ότι χρειαζόσασταν τουλάχιστον τόσο ελεύθερο χώρο στη συσκευή σας αλλά και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να μεταφέρετε τα αρχεία. Τώρα, τα βίντεο φορτώνονται απευθείας από τη μονάδα σε μόλις ένα ή δύο δευτερόλεπτα! Το ίδιο ισχύει και για τη μουσική! Τίποτα δεν αποθηκεύεται στη συσκευή σας, εκτός και αν το μετακινήσετε εσείς εκεί. Αυτό είναι μια μεγάλη βελτίωση που κάνει αυτήν την έκδοση του i-flashDrive πολύ, πολύ χρήσιμη. Δυστυχώς, περιεχόμενο με προστασία DRM δεν μπορεί να αναπαραχθεί, έτσι δε θα είναι σε θέση να φορτώσει τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που αγοράζονται από το iTunes.

    Η εφαρμογή έρχεται επίσης με χαρακτηριστικά τη δυνατότητα εγγραφής φωνής, την τοπική αποθήκευση αλλά και δυνατότητα αντιγράφου ασφαλείας επαφών. Πρόσφατα προστέθηκε και η υποστήριξη του Dropbox: αφού έχετε συνδέσει την εφαρμογή στο λογαριασμό σας στο Dropbox, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία απευθείας στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Μαζί με τα βίντεο και τη μουσική, η εφαρμογή είναι σε θέση να εμφανίζει δεκάδες τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Office και εγγράφων iWork. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν συνδυάζεται με την επιλογή στο iOS του “Open in” .

    Η PhotoFast έκανε μικρές βελτιώσεις στο hardware και σημαντικές αναβαθμίσεις στο λογισμικό, που κάνουν το i-FlashDrive ένα πολύ ισχυρότερο και απαραίτητο αξεσουάρ.

    PhotoFast i-FlashDrive HD - 03

     Το PhotoFast i-FlashDrive HD θα το βρείτε στο κατάστημα PlusMobi.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles