24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Photomyne: μετέτρεψε κλασσικό παλιό άλμπουμ σε ψηφιακό

    Εφαρμογές που σκανάρουν παλιές φωτογραφίες υπάρχουν αρκετές, μια όμως ξεχωρίζει. Η εφαρμογή Photomyne, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, σκανάρει όλη τη σελίδα ενός άλμπουμ με τη μία και αυτόματα διαχωρίζει τις φωτογραφίες μια-μια.

    dsfdsf

    Η startup εταιρεία πίσω από την εφαρμογή είναι ενός έτους παλιά, όμως πρόσφατα συγκέντρωσε 2,6 εκατομμύρια δολάρια μέσω χορηγών και έχει ήδη εκατομμύρια χρήστες, οι περισσότεροι από τους οποίους χρησιμοποιούν την επί πληρωμή έκδοση.

    sdf

    Εκτός από το σκανάρισμα του άλμπουμ και τον διαχωρισμό των φωτογραφιών, η εφαρμογή διορθώνει τα χρώματα τους, λειτουργία που κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη.

    Βέβαια το σκανάρισμα όλης της σελίδας μειώνει την ποιότητα της φωτογραφίας καθώς κόβει μια φωτογραφία του άλμπουμ σε περισσότερες. Όμως η ιδέα πίσω από την εφαρμογή, είναι το γρήγορο σκανάρισμα και αυτό το κάνει πολύ καλά!

    Η εφαρμογή υποστηρίζει το direct sharing στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ περιέχει αρκετές επιλογές επεξεργασίας των εικόνων χειροκίνητα. Η εφαρμογή Photomyne είναι διαθέσιμη δωρεάν, ενώ η έκδοση επί πληρωμή είναι διαθέσιμη προς 5 δολάρια για την βασική και 12 δολάρια για ετήσιες συνδρομές. Προς το παρόν θα τη βρείτε στο App Store, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε Android συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles