15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    PichiAvo: Έλληνες «θεοί» με graffiti στους δρόμους της Τενερίφης

    Γνωρίστε τους PichiAvo, ένα ευρηματικό -και γεμάτο ταλέντο- ντουέτο καλλιτεχνών από την Ισπανία που τα τελευταία χρόνια κάνουν καρριέρα στον χώρο του graffiti με έργα βασισμένα στην Ελληνική μυθολογία!

    1675725

    Οι Pichi και Avo εκθέτουν τα έργα τους online εδώ και χρόνια, αλλά η δημοφιλέστερη ίσως δημιουργία τους είναι graffiti που έκαναν σε δρόμους της Τενερίφης πριν λίγους μήνες, απεικονίζοντας τους εμβληματικούς θεούς της ελληνικής μυθολογίας όπως ο Δίας, η Αθηνά και ο Ποσειδώνας. Οι δύο χαρισματικοί Ισπανοί καλλιτέχνες αγαπούν τη χώρα μας, την έχουν επισκεφτεί πολλές φορές και δεν χάνουν την ευκαιρία να την χρησιμοποιήσουν ως έμπνευση σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής (ή street art) από την Αμερική ως την Αυστραλία και από την Ευρώπη ως και την Αφρική!

    1675728

    Η δουλειά τους τα τελευταία χρόνια (από το 2014 κυρίως και μετά) έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία σε διαγωνισμούς graffiti παγκοσμίως και είναι γεμάτη σουρεαλιστικές εικόνες, με δυνατά μηνύματα που στόχο έχουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Απολαύστε μερικές από τις δημιουργίες τους:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles