19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες του All New HTC One!

    Στις 25 Μαρτίου θα παρουσιάσει η HTC το επόμενο κορυφαίο smartphone της και μέχρι τότε είμαστε…καταδικασμένοι να έχουμε καθημερινά updates, διαρροές πληροφοριών και φωτογραφιών. Στην τελευταία περίπτωση εμπίπτει το σημερινό νέο, αφού εμφανίστηκαν φωτογραφίες του νέου μοντέλου από πάροχο της Κίνας.

    htc one plus

    htc one plus 2

    Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, το “νέο” One διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό της οικογένειας One, με τη νέα ωστόσο διπλή κάμερα και το δίχρωμο φλας να ξεχωρίζουν στο πίσω μέρος του. Επίσης, στην πρόσοψη παραμένουν τα δύο ηχεία πάνω και κάτω από την οθόνη, ενώ οι αισθητήρες εγγύτητας και φωτός έχουν συμπτυχθεί στο ίδιο σημείο, δίπλα στην εμπρόσθια κάμερα.

    htc one plus 3

    art-HTC-One-Max-4675756u6rihj-620x349

    Όσο για τις διαστάσεις του, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα βλέποντάς το δίπλα στο HTC One Max phablet των 5,9 ιντσών στην 3η φωτογραφία. Για λόγους σύγκρισης δείτε ακριβώς από κάτω το πρώτο One δίπλα στα One Max και One Mini. Εν αναμονή της 25ης Μαρτίου και όχι μόνο λόγω αργίας…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles