19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Θήκες PIJAMA για tablet/iPad και netbook/notebook

    Έχετε μόλις αγοράσει το νέο σας tablet και το περιφέρετε μαζί σας με περηφάνεια, ή το νέο σας laptop/netbook, όμως σύντομα αντιλαμβάνεστε πως κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους σε περίπτωση πτώσης, αλλά και σας δυσκολεύει στη μεταφορά. Χρειάζεστε μια ποιοτική, προστατευτική θήκη για το καινούργιο σας απόκτημα, η οποία όμως να είναι και καλαίσθητη!

    IMG_0328

    Οι θήκες Pijama είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό ύφασμα εξωτερικά, όμως εσωτερικά διαθέτουν επένδυση από μαλακό, συνθετικό υλικό, με αρκετά μεγάλο πάχος ώστε να προστατεύσουν τη συσκευή από πτώσεις και χτυπήματα, χωρίς βέβαια να φθείρουν την επιφάνεια ή την οθόνη της! Έρχονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς με το καρέ να κυριαρχεί, αλλά και σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με την οθόνη της συσκευή σας, από 10 έως 13 ίντσες, για να τη δεχτούν με άνεση.

    Μπορείτε να τις βρείτε στο e-boutique σε τιμές που ξεκινούν από €20 και τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles