18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Pinterest υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα!

    Πολλές φορές συγχέουμε τη χρήση του διαδικτύου με τη γνώση αγγλικών, κάτι το οποίο είναι λάθος. Δε γνωρίζουν, για παράδειγμα, όλοι οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου την αγγλική γλώσσα, γι’αυτό και δεν είναι λίγα τα Κοινωνικά Δίκτυα τα οποία υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα. Είναι το Facebook, το Twitter, το Google+, το YouTube κλπ. Από σήμερα, στη λίστα προστέθηκε και το Pinterest, αφού μεταφράστηκε πλήρως στα Ελληνικά!

    Pinterest greek ellinika

    Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους δε γνωρίζετε Αγγλικά να δοκιμάσετε το Pinterest στα Ελληνικά, αφού μέσω των ρυθμίσεων και του πεδίου «Language», μπορείτε να επιλέξετε «ελληνικά» και στη συνέχεια να κάνετε αποθήκευση των ρυθμίσεων στο τέλος της σελίδας, πατώντας την επιλογή «Save settings».

    Pinterest greek language

    Ο Matt Crystal, Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Pinterest, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες του Pinterest να εξερευνήσουν τα πράγματα που αγαπούν στη δική τους γλώσσα. Στην Ελλάδα το Pinterest έχει μια ενεργή κοινότητα pinning στις πιο δημοφιλής  κατηγορίες μας, όπως στη μόδα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες, το φαγητό και τη διακόσμηση σπιτιού. Η μεταφρασμένη έκδοση είναι ένα πρώτο βήμα να βοηθήσουμε τους Pinners να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles