14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Pinterest δημιουργεί λίστα με Pins βάσει των ενδιαφερόντων του χρήστη

    Το Pinterest έχει θέσει διάφορους στόχους για το 2014 και σήμερα μας αποκάλυψε τον μεγαλύτερο από αυτούς: Να δημιουργήσει νέους τρόπους αναζήτησης των Pins για τους χρήστες. Είδαμε πριν λίγες μέρες πως το Pinterest δημιούργησε φίλτρα αναζήτησης για συνταγές μαγειρικής και σήμερα μαθαίνουμε πως το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο εικόνων κυκλοφορεί λίστα με Pins βάσει των ενδιαφερόντων του χρήστη.

    pinterest preview explore interests

    Ανοίγοντας το μενού με τις κατηγορίες του Pinterest, μπορείτε να δείτε μία νέα επιλογή με ονομασία «Preview! Explore Interests». Η ένδειξη «Preview!» δηλώνει πως η νέα λειτουργία είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, αν και γίνεται σταδιακά διαθέσιμη σε όλους και σύντομα θα κάνει εμφάνιση και στις κινητές συσκευές.

    pinterest preview explore interests

    Η νέα λειτουργία δημιουργεί μία σελίδα με βάσει τα ενδιαφέροντα του χρήστη, μελετώντας τα Pins του και προτείνοντας του ακόμη περισσότερα Pins. Μέσα στη σελίδα υπάρχουν διάφορα boards με θέματα τα οποία είναι γνωστά στον κάθε χρήστη και περιέχουν Pins γύρω από το κάθε θέμα για εξερεύνηση. Η ανανέωση τους γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η σελίδα περιέχει ολοένα και πιο σχετικά Pins για όσους χρήστες χρησιμοποιούν αρκετά το Pinterest.

    Το πρώιμο στάδιο της νέας λειτουργίας ίσως εμφανίζει και Pins τα οποία δεν ενδιαφέρουν τους χρήστες και το Pinterest ζητά την κατανόηση των χρηστών, καθώς δέχεται feefback και βελτιώνει τη λειτουργία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles