24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Καλωσορίζουμε το chat για συνομιλίες στο Pinterest γύρω από τα pins!

    Μία νέα λειτουργία ανακοινώθηκε από το Pinterest, η οποία φέρνει στο Κοινωνικό Δίκτυο κάτι το οποίο έχουν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Το chat. Η νέα λειτουργία «Messages» αξιοποιεί τη λειτουργία «Send», η οποία είναι διαθέσιμη εδώ και ένα χρόνο, για ατομικές και ομαδικές (έως 10 χρηστών) συνομιλίες γύρω από τα pins.

    Pinterest messages

    Μέχρι πρότινος, η λειτουργία «Send» μπορούσε να στείλει ένα Pin σε κάποιον χρήστη με τη μορφή ειδοποίησης. Ο παραλήπτης μπορούσε να δει το Pin και να αντιδράσει με αυτό, όχι όμως και με τον αποστολέα, εκτός και αν το pin είχε σταλεί εκτός Pinterest με τη μορφή email.

    pinterest web messages

    Από εδώ και στο εξής, η λειτουργία «Send» στέλνει ένα pin το οποίο εμφανίζεται σε πλαίσιο chat, επιτρέποντας στον παραλήπτη να απαντήσει με χρήση κειμένου ή και με αποστολή νέου pin. Σε web (μέσω pc) και tablets, οι χρήστες εκτός από ειδοποίηση θα βλέπουν επίσης ένα εικονίδιο στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης τους για κάθε νέο μήνυμα που λαμβάνουν, το οποίο θα περιέχει την εικόνα προφίλ του αποστολέα. Η όλη εμφάνιση θυμίζει σε πολύ τα Facebook chat heads. Στα smartphones θα υπάρχει διαφορετικός τρόπος προβολής, λόγω του μικρού μεγέθους οθονών.

    Από τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω στο άρθρο, είναι εμφανές πως μέσω pc υπάρχει η δυνατότητα συρσίματος ενός pin μέσα σε ένα πλαίσιο chat, καθώς επίσης και η χρήση της εξυπνότερης αναζήτησης Guided Search για αποστολή pins σε κινητές συσκευές, μέσω του εικονιδίου με τον συνδετήρα.

    Ακολουθούν τα βίντεο με τη χρήση της νέας λειτουργίας στις διάφορες συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles