20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Pinterest: Τα Pins αποκτούν περισσότερες λεπτομέρειες!

    Η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά και στο Pinterest το έχουν καταλάβει αυτό, γι’αυτό και δουλεύουν συνεχώς προσφέροντας νέες λειτουργίες στο Κοινωνικό Δίκτυο. Αυτή τη φορά η ομάδα του Pinterest μας παρουσιάζει μία λειτουργία για πιο χρήσιμα Pins, προσφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες ανάλογα το θέμα του Pin.

    Pinterest more detailed pins

    Το Pinterest θέλει να είναι κάτι περισσότερο από εικόνες, θέλει να παρέχει και πληροφορία. Έτσι λοιπόν, μία νέα λειτουργία προσδίδει διάφορες πληροφορίες στα Pins, όπως συνταγές για Pins με φαγητά, τιμές για Pins με προϊόντα, συντελεστές μιας ταινίας για Pins με ταινίες.

    Βλέπετε μια εικόνα με ωραίο φαγητό; Από κάτω είναι πιθανό να μπορείτε να δείτε και πληροφορίες όπως χρόνος προετοιμασίας και υλικά. Εντυπωσιακό; Από την άλλη, ενδιαφέρεστε να αγοράσετε κάτι που είδατε; Από κάτω είναι πιθανό να μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα και την τιμή του.

    Από την Αρχική σας Σελίδα μπορείτε να καταλάβετε αν ένα Pin παρέχει πληροφορίες, μέσω του εικονιδίου του site από κάτω από αυτό. Αν υπάρχει εικονίδιο, τότε υπάρχουν και επιπρόσθετες πληροφορίες.

    Το Pinterest έχει ξεκινήσει συνεργασία με διάφορα δημοφιλή Brands για Pins με επιπρόσθετες πληροφορίες και η λίστα αναμένεται να μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός. Αν έχετε κάποιο brand και θέλετε να συμμετάσχετε στο νέο εγχείρημα αυτό, τότε δείτε τη σελίδα αυτή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles