16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Pinterest από σήμερα αλλάζει εμφάνιση με έμφαση στην ανακάλυψη νέων Pins

    Το Pinterest είχε ξεκινήσει δοκιμαστικά τη νέα του εμφάνιση με λίγους χρήστες, από τους οποίους τελικά πήρε το απαραίτητο feedback και κατέληξε σε μία τελική εμφάνιση. Αυτή η εμφάνιση από σήμερα ενεργοποιείται σταδιακά σε όλους τους χρήστες και σύντομα θα δείτε πρόσκληση και στο δικό σας λογαριασμό, αν δεν είχατε ήδη συμμετάσχει δοκιμαστικά παλαιότερα.

    pinterest new appearance

    Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε πως θα μοιάζει η σελίδα ενός Pin, όταν το ανοίγετε. Πέραν του ίδιου του Pin και των πληροφοριών του, όπως για παράδειγμα τα σχόλια και τα Likes που έχει, έχουν γίνει μερικές ακόμη προσθήκες όπως:

    Pins από το ίδιο board: Μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο περιεχόμενο του board στο οποίο ανήκει το Pin που ανοίξατε, χωρίς να αλλάξετε σελίδα.
    Pins από την ίδια πηγή: Μπορείτε να δείτε περισσότερα Pins από το site από το οποίο πάρθηκε το Pin που ανοίξατε.
    Pins των χρηστών οι οποίοι επίσης έκαναν Pin την εικόνα που βλέπετε: Σύντομα θα γίνουν και οι απαραίτητες αναβαθμίσεις των Android και iOS εφαρμογών για την προσθήκη της συγκεκριμένης λειτουργίας.

    Στην Αρχική Σελίδα του Pinterest θα υπάρχουν πλέον μεγαλύτερα Pins για προβολή και επίσης μία πολύ σημαντική αλλαγή, η οποία προήλθε ύστερα από feedback των χρηστών. Αυτή η αλλαγή θα επιτρέπει στους χρήστες όταν πατούν την επιλογή πίσω του browser για να βγουν από ένα Pin το οποίο επέλεξαν στην Αρχική Σελίδα, να εμφανίζονται στο σωστό σημείο της Αρχικής Σελίδας και πάλι για να συνεχίσουν με τα Pins τα οποία δεν έχουν δει ακόμη.

    Τέλος, να σας δώσω ένα tip. Μπορείτε να ψηφίζετε ιδέες των χρηστών για βελτιώσεις του Pinterest στη συγκεκριμένη σελίδα. Η ομάδα του Pinterest φαίνεται πως λαμβάνει σοβαρά το feedback και ικανοποιεί τους χρήστες του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles