19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πιο διαρροή πεθαίνεις! Αυτό είναι το νέο Nokia Lumia 1020 με τον αισθητήρα των 41MPixels

    Μπορεί το επίσημο event ανακοίνωσής του να αργεί μερικές ώρες ακόμη, δεν έχουμε όμως πλέον σχεδόν καμία απορία, για το πώς θα είναι το Nokia Lumia 1020, η νέα κορυφαία φωτογραφική πρόταση της φινλανδικής εταιρείας.

    Το “The Verge” αποκαλύπτει επίσημες press photos της συσκευής, μαζί με τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του, κυρίως στον τομέα της φωτογραφίας….

    Nokia-Lumia-1020-PressPhoto-TheVerge-03

    Το νέο smartphone ενσωματώνει το brand “PureView” των Φινλανδών και αισθητήρα 41MPixels τον οποίο έχει πολυδιαφημίσει η Nokia. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται οθόνη AMOLED 4,5 ιντσών, 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

    Η PureView κάμερα της συσκευής περιλαμβάνει Xenon flash και φακό F/2.2, μαζί με μία εφαρμογή Pro Camera και τον Οπτικό Σταθεροποιητή (OIS) της εταιρείας. Η κάμερα παρέχει πρόσβαση στην ισορροπία λευκού, το ISO, την εστίαση, την ταχύτητα κλείστρου και άλλες λειτουργίες μέσα από ένα interface σε radial style. Άλλες επιλογές της κάμερας περιλαμβάνουν την αλλαγή αναλογίας στις φωτογραφίες και τη δυνατότητα ενεργοποίησης ενός “dual capture” mode που μπορεί να συλλάβει φωτογραφίες σε διαφορετικές αναλύσεις ταυτόχρονα. Η Nokia παρέχει επίσης ένα φακό ευρείας γωνίας για την μπροστινή κάμερα της συσκευής.

    Nokia-Lumia-1020-PressPhoto-TheVerge-01

    Στα accessories του Nokia Lumia 1020 περιλαμβάνεται ένα camera grip που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος της συσκευής, διαθέτει υποστήριξη για τρίποδο, ειδικό camera button ενώ ενσωματώνει USB port και μπαταρία.

    Και την τελευταία λεπτομέρεια για το νέο smartphone, πάντως, θα την μάθουμε το βράδυ, μετά την επίσημη ανακοίνωση της Nokia στο event της Νέας Υόρκης.

    Nokia-Lumia-1020-PressPhoto-TheVerge-02

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles