16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πραγματική εμπειρία DJ με το Pioneer DDJ-WeGO

    Οι νέοι και φιλόδοξοι DJ που παίζουν την αγαπημένη τους μουσική μέσω λογισμικού DJ  στους φορητούς υπολογιστές τους, μπορούν τώρα να ελέγχουν τον ήχο τους χρησιμοποιώντας τους διακόπτες και τα πλήκτρα του WeGO, απολαμβάνοντας την πραγματική εμπειρία DJ. Το WeGO συνοδεύεται από το δημοφιλές λογισμικό VirtualDJ LE, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν άμεσα τον controller.

    Παρέχεται επίσης δωρεάν αναβάθμιση στο VirtualDJ 8 LE, μόλις είναι διαθέσιμο. Το WeGO θα είναι συμβατό με μια πληθώρα δημοφιλών πακέτων για DJ που καλύπτουν κάθε στυλ, συμπεριλαμβανομένου του djay της Algoriddim.

    Pioneer-DDJ-WeGO-2

    H εγκατάσταση είναι απλή υπόθεση: το μόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση του WeGo σε έναν υπολογιστή και η εκκίνηση του λογισμικού. Οι εργονομικοί μηχανισμοί και το φιλικό περιβάλλον χειρισμού του WeGO διευκολύνουν την εκμάθηση και την εξοικείωση των νέων χρηστών με τις βασικές λειτουργίες. Οι φωτεινές ενδείξεις Pulse Control (Ελέγχου Παλμού) της κονσόλας καθοδηγούν τους αρχάριους χρήστες στις παραστάσεις τους, δείχνοντάς τους πότε ταιριάζουν τα beat, ποια εφέ είναι ενεργοποιημένα και ποια deck χρησιμοποιούνται.

    Μετά την αρχική εξοικείωση με την κονσόλα, οι αρχάριοι χρήστες θα διαπιστώσουν ότι τους περιμένει μια μεγάλη γκάμα προηγμένων δυνατοτήτων – που προέρχονται από τα κορυφαία επαγγελματικά μηχανήματα της Pioneer – όπως ο συγχρονισμός beat, τα ηχητικά εφέ και τα loop. Για τους πιο φιλόδοξους DJ, το WeGO υποστηρίζει ακόμη και μίξεις μεταξύ τεσσάρων deck.

    Pioneer-DDJ-WeGO-1

    Τα πέντε εντυπωσιακά χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμη η κονσόλα δίνουν σε κάθε DJ τη δυνατότητα να επιλέξει το WeGO που ταιριάζει πραγματικά στην προσωπικότητά του. Οι DJ μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις φωτεινές ενδείξεις του Jog της κονσόλας, κάνοντάς την ακόμη πιο προσωπική.

    Xάρη στο μικρό βάρος και τις διαστάσεις της, αυτή η φορητή κονσόλα χωράει χωρίς πρόβλημα σε ένα συνηθισμένο σακίδιο. Το Pioneer DDJ-WeGO θα το βρείτε στην Intersys.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles