16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Pioneer XDP-100R. Το φορητό music player του σήμερα για τους απαιτητικούς του ήχου

    Δε βρισκόμαστε και πολύ μακριά από τις εποχές που οι περισσότεροι παίρναμε ανά χείρας το φορητό MP3 player, φορούσαμε τα ακουστικά-ψείρες και περνούσαμε “ξέγνοιαστες” και, γεμάτες μουσική, ώρες παντού, από τα μέσα συγκοινωνίας έως την αναμονή για ένα ραντεβού. Τα τελευταία χρόνια, τα smartphones επιτελούν και αυτό το ρόλο, αυτό βέβαια δεν εμποδίζει εταιρείες με ιστορία στο χώρο της υψηλής πιστότητας ήχου, όπως η Pioneer, να επιμένουν στην κυκλοφορία ενός αυτόνομου music player, του κομψού XDP-100R.

    Pioneer XDP-100R

    Πρόκειται για μία πρόταση που έκανε πρεμιέρα στη φετινή IFA 2015 του Βερολίνου, διαθέτοντας σώμα από αλουμίνιο με αρκετές γωνίες και αποσπώμενους “προφυλακτήρες” στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής για επιπλέον προστασία. Είναι σχεδιασμένο για όσους βρίσκουν την “ποιότητα που προσφέρει ένα smartphone στον τομέα της μουσικής ανεπαρκή” και αναζητούν ήχο υψηλής πιστότητας στη φορητή τους συσκευή.

    Διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 720p, δύο microSD slots, 32GB εσωτερική μνήμη και αυτονομία που προσφέρει έως και 10 ώρες αναπαραγωγή με μία φόρτιση.

    Αξιοσημείωτο ότι ενσωματώνει το λειτουργικό Android, ενώ υποστηρίζει τα περισσότερα φορμά ήχου (FLAC, MQA, ALAC και DSD audio έως τα 11.2MHz) και διαθέτει δύο ξεχωριστές πλακέτες κυκλωμάτων, μία για τον κανονικό επεξεργαστή και μία για τα audio components.

    Το Pioneer XDP-100R θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από το Νοέμβριο, χωρίς να έχουμε ενημέρωση ακόμη για διεθνή διαθεσιμότητα. Η τιμή του είναι φυσικά τσουχτερή αλλά η υψηλή πιστότητα ήχου πάντα κόστιζε κάτι παραπάνω…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles